Koudeyn 7 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) Witam a więc wracam jakoś po długiej przerwie od cs 1.6 do grafiki, robiłem kiedyś avki/userbary/sygnatury itp za czasu grafika na sieci :D. Zrobiłem przed chwilą takie "coś" na odświeżenie starego rzemiosła, co uważacie? Edytowane 3 Lutego 2018 przez Koudeyn 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16120182511. 287 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 "za czasu grafika na sieci " zastanawiam się kto i gdzie dal Ci tego grafika.... "prace" bardzo słabe, jedna wielka kupa. Pisałeś komuś coś o poradnikach, sam je zacznij oglądać i wróć jak się czegoś nauczysz. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgadzam się z kolegą wyżej, prace są na poziomie podstawowym nie potrafisz nawet dobrze rendera zeskalować i ktoś Ci dał kiedykolwiek grafika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Osobiście pracę mi się nie podobają, mi pisałeś coś o poradnikach, a moim zdaniem sam ich potrzebujesz. Pracę dla mnie wyglądają, jakbyś je robił w 5 minut. Także nie wiem kto, kiedy i gdzie dał Ci tego grafika, ale poćwicz jeszcze i sam pooglądaj poradniki, przyda Ci się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 To nie jest estetyczne, może ta ostatnia praca by się jeszcze obroniła, ale czcionka jest okropna. Nic do siebie nie pasuje, może popracuj nad doborem czcionek kolorów i stylów, bo wszystko zmieszane, jest okropne. @Koudeyn Tematycznie owszem, ale estetycznie już nie inaczej i w innych kolorach byłoby miłe dla oka, w takiej formie to tylko praca na 2min w paint'cie bez celu i byle jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax1337 162 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) Oglądając twoje prace odnoszę wrażenie że są to słabej jakości grafiki pod jakieś wave music. Moim zdaniem w pracach nic do siebie nie pasuje i jest to po prostu brzydkie. Edytowane 3 Lutego 2018 przez Wercia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koudeyn 7 Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Akurat dwie pierwsze prace "pasują" do siebie tematycznie , ale być może tematy nie są wam znane. Co do czasu to były robione w chwile, ale dziekuje za opinie mimo to :). Co do tego wypowiadania się w tematach to jednak owe prace i rendery na nich tworzyły dwie odrębne sprawy : praca i render który wgl nie wtapiał się w prace, rozumiem że płeć piękna będzie miała zawsze więcej atencji ale nie bede rozwijal juz tego tematu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi