|Mort| 249 Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 1. Nick: Cosmonaucik 2. Imię: Przemysław 3. Wiek: 16 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Niewiem, sms'ami napewno nie bo mam zablokowane takowe. 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/753890 8. Parę słów o sobie **: No to mam na imię Przemysław, Mieszkam na podkarpaciu nie daleko Mielca i jestem zwykłym nastolatkiem chcącym coś w życiu osiągnąć, Lubię grać grać w gry. Obecnie trenuję Piłkę Ręczną. Lubię posiedzieć na świeżym powietrzu grając z kolegami w tenisa czy piłke nożną. W zimie lubię też pojechać na narty. Dobrze się uczę :v 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Jest dużo adminów z tego co wiem, ale cheaterów jest jeszcze więcej i często jest tak, że nie ma admina, żeby ogarnąć temat. 10. Steam_ID: STEAM_1:0:245746512 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3h dziennie ? 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): często od 18-22 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od 2 lat prawie 3. Posiadam około 2k godzin (oba konta) + 1.6 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, posiadam guarda na jb oraz posiadałem admina na DR. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miverse 212 Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Na razie jestem na nie , jesteś z nami od niedawna na serwerze przynajmniej sam osobiście nie miałem okazji grać z Tobą. Te ok. 25h co tam masz według mnie to na razie za mało żeby od razu składać podanie. Pograj trochę dłużej i będę na tak, ale i tak główny głos ma Kasia. Pozdrawiam. (Tak to generalnie wszystko git, zawsze przyda się kolejna osoba do teamu) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esme 2,239 Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Osobiście jestem na tak, gdyż jest on użytkownikiem kulturalnym, posiadającym doświadczenie. Sama widziałam go nieraz w akcji na DR, gdyż wspólnie pełniliśmy funkcję admina i jest dobrze przeszkolony (oczywiście, że robiłam mu gruntowne szkolenie, inaczej bym go nie szanowała xD). Wywiązuje się z obowiązków, a jak wiadomo na serwerze bardzo często jest potrzebny admin. Dodatkowo zgłaszał do mnie odpalonych graczy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter 399 Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 (edited) I ja jestem również na tak, może okres próbny bo jest on dosyć nowy na serwerze, ale wszystkie standardy zna i szanuje siebie jak i graczy. Nie nadużywa mikrofonu oraz okazuje (bynajmniej stara się) wysoki poziom kultury. Byłem z nim wiele razy w administracji na jb i wiem, że wywiązuję się ze swojego stanowiska perfekcyjnie. Gra w godzinach, w których najwięcej cheaterków wchodzi się pobawić więc jest on drugą ręką na wieczorne pory. Również spełnia wszelkie wymogi dotyczące rangi. To tyle ode mnie. Pozdrawiam, Peter. Edited February 5, 2018 by Peter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,385 Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 Biorę, zgłoś się do mnie na PW. Przyjęty! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,385 Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts