Skocz do zawartości

[1v1] Szybka rekrutacja na Admina - ZAMKNIĘTA

-_-

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: Adamox

2. Imię: Adam

3. Wiek: 18 

4. Znajomość komend admina (0-10): 7

5. Sprawny i działający mikrofon: Tak

6. Parę słów o sobie **: Jestem osobą miłą (przynajmniej się staram bardzo), lubię wyzwania, Jestem kulturalny (też się staram), chodzę do Technikum Ekonomicznym na Logistyka.

7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Iż jest brak administratorów,a że gram na tym serwerze praktycznie nie ma żadnego admina (może mam pecha do trafiania adminów na tym serwerze :) ) i chce pomóc także w rozwijaniu tego serwera 

8. Ile czasu  możesz poświecić na serwerze: To zależy czy nie będę miał np Treningów bo mam ich tez codziennie a często odwołują :D, mogę spędzić 2-3h dziennie , w weekendy postaram się więcej.

9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Tak jak pisałem zależy od tych Treningów, w weekendy gdzies o 13-15 i wieczorem,a gdy mam szkołę itp to albo o 14 do 17 a ja treningi mam to gdzieś po 19 do 21 

10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1025h 

11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie, niestety nie i dlatego chciałbym nabrać doświadczenia 

Edytowane przez Adamox
  • Like 2

Godzinę temu, Adamox napisał:

1. Nick: Adamox

2. Imię: Adam

3. Wiek: 18 

4. Znajomość komend admina (0-10): 7

6. Parę słów o sobie **: Jestem osobą miłą (przynajmniej się staram bardzo), lubię wyzwania, Jestem kulturalny (też się staram), chodzę do Technikum Ekonomicznym na Logistyka.

7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Iż jest brak administratorów,a że gram na tym serwerze praktycznie nie ma żadnego admina (może mam pecha do trafiania adminów na tym serwerze :) ) i chce pomóc także w rozwijaniu tego serwera 

8. Ile czasu  możesz poświecić na serwerze: To zależy czy nie będę miał np Treningów bo mam ich tez codziennie a często odwołują :D, mogę spędzić 2-3h dziennie , w weekendy postaram się więcej.

9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Tak jak pisałem zależy od tych Treningów, w weekendy gdzies o 13-15 i wieczorem,a gdy mam szkołę itp to albo o 14 do 17 a ja treningi mam to gdzieś po 19 do 21 

10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1025h 

11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie, niestety nie i dlatego chciałbym nabrać doświadczenia 

Przyjęty, napisz na pw razem z SID, oraz wpisz się do tematu https://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejdź/page/79/?tab=comments#comment-414746

1. Nick: T3AMO
2. Imię: Konrad
3. Wiek: 21
4. Znajomość komend admina (0-10): 8
6. Parę słów o sobie **: Doświadczony, miły, dojrzały były admin/opiekun chciałby znów wspomóc serwery. Jako osoba która już jakąś opinie na sieci ma myślę ze jestem godny zaufania tego stanowiska. (nie wybieram się nigdzie) 
7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Arenki są świetne do trenowania. Więc będę na nich spędzać trochę czasu. A przez non prime jest dużo oszustów na serwerze. Czyli utrzymanie porządku oraz umilenie sobie oraz innym gry na serwerze. 
8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-2g dziennie
9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze 19-23 weekendy zależy. 
10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ponad 4tys godzin
11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak

• Like 1
  • Haha 2
  • Smutny 1

48 minut temu, T3AMO napisał:

1. Nick: T3AMO
2. Imię: Konrad
3. Wiek: 21
4. Znajomość komend admina (0-10): 8
6. Parę słów o sobie **: Doświadczony, miły, dojrzały były admin/opiekun chciałby znów wspomóc serwery. Jako osoba która już jakąś opinie na sieci ma myślę ze jestem godny zaufania tego stanowiska. (nie wybieram się nigdzie) 
7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Arenki są świetne do trenowania. Więc będę na nich spędzać trochę czasu. A przez non prime jest dużo oszustów na serwerze. Czyli utrzymanie porządku oraz umilenie sobie oraz innym gry na serwerze. 
8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-2g dziennie
9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze 19-23 weekendy zależy. 
10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: ponad 4tys godzin
11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak

To samo co u kolegi wyżej ^

1. Nick:Kamui Kirito
2. Imię:Jakub
3. Wiek:W Poniedziałek będę kończył 23 :)
4. Znajomość komend admina (0-10): 6
5. Sprawny i działający mikrofon:Tak
6. Parę słów o sobie **:Cześć Jestam Jakub Pracuję w Holandii na Kwiatkach ^_^ 
7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:By pomóc na serwerze z ogarnięciem cziterów i kultury i by tez nie rushowano i nie kampiono
8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Dziennie po ok 1h mogę poświęcić 
9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Staram się w miarę staranie się grać w godzinnach poźno wieczornych
10. Staż w Counter-Strike Global Offensive:3366 h 
11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak

16 godzin temu, KamuiKirito napisał:

1. Nick:Kamui Kirito
2. Imię:Jakub
3. Wiek:W Poniedziałek będę kończył 23 :)
4. Znajomość komend admina (0-10): 6
5. Sprawny i działający mikrofon:Tak
6. Parę słów o sobie **:Cześć Jestam Jakub Pracuję w Holandii na Kwiatkach ^_^ 
7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:By pomóc na serwerze z ogarnięciem cziterów i kultury i by tez nie rushowano i nie kampiono
8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Dziennie po ok 1h mogę poświęcić 
9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Staram się w miarę staranie się grać w godzinnach poźno wieczornych
10. Staż w Counter-Strike Global Offensive:3366 h 
11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak

Pisz PW.

Szybką rekrutacje ZAMYKAM!

• Zimny. zmienił(a) tytuł na [1v1] Szybka rekrutacja na Admina - ZAMKNIĘTA
  • Zimny. zablokował(a) ten temat
  • -_- odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności