Bucek 45 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 (edytowane) Siemanko! Mam taką małą propozycję dodania nowej emotikony,a mianowicie sławnego "kappy". Często pisząc wiadomości na sb brakowało mi tej emotki,bo dzięki niej moja wypowiedź stawała by się bardziej zdystansowana - tak już działają na nas te emotikony. Każdy wie jak "Kappa" wygląda, liczę na przyjęcie propozycji @Kasia! Nie,wszystko jasne @-_- Wrócę do domu to czegoś poszukam. Jak znajdę wrzucę do tematu. @Ghost Rider oo dzięki Edytowane 26 Lutego 2018 przez Bucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 (edytowane) Tylko z tego co wiem, to emotikony są w gotowych zestawach jako dodatek do czatu. Nie wiem jak jest teraz dokładnie, ale wcześniej emotikony były dodawane przez @-_-, jednak wtedy było to do własnej edycji i wtedy była taka możliwość. Karol objaśnij sytuację trochę @Bucek Dlatego piszę, żeby to właściciel wyjaśnił. Tak trudno zrozumieć. Edytowane 24 Lutego 2018 przez Kasia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano lokiec 109 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 (edytowane) Ja poradziłem sobie sam Ale pomysł dobry. Edytowane 24 Lutego 2018 przez kolano lokiec 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Lutego 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Macie coś lepszego? bez tła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Proszę 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta.Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi