Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Tutaj piszemy o Zniewolonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśny 36 Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Napisze może konkretnie co ta klasa powinna mieć żeby nie przeoczyć niczego . 1- Na (sm_skill) aktywuje Okrzyk, który odpycha rywali będących w pobliżu i rani ich (65DMG+inteligencja) ( to jest zepsute bo na max inteligencji zadaje 58 dmg ... ) ( powinno być 75 + inta jak na nihlathak 2-ładuje pancerz który odbija magie czyli fireballe , kule andariela , meekstone ( jeżeli wejdzie ), pułapki łowcy i archy ( totemów nie powinien odbijać ) 3- znika mu szansa na zatrzęsienie ekranem rywala 30 % ( powinien zamiast tego mieć umiejętność cichego chodzenia jak zabójca ) I jak znajdziesz czas @-_- proszę uaktualnij opis klas diablo mod na forum albo jeżeli nie masz czasu to napisz mi na pw to ja napisze albo wojtas @Leśny prosiłem już w ogólnym temacie o nowym sezonie by ktoś przygotował nowy opis NDM xd 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 15 godzin temu, Leśny napisał: Napisze może konkretnie co ta klasa powinna mieć żeby nie przeoczyć niczego . 1- Na (sm_skill) aktywuje Okrzyk, który odpycha rywali będących w pobliżu i rani ich (65DMG+inteligencja) ( to jest zepsute bo na max inteligencji zadaje 58 dmg ... ) ( powinno być 75 + inta jak na nihlathak 2-ładuje pancerz który odbija magie czyli fireballe , kule andariela , meekstone ( jeżeli wejdzie ), pułapki łowcy i archy ( totemów nie powinien odbijać ) 3- znika mu szansa na zatrzęsienie ekranem rywala 30 % ( powinien zamiast tego mieć umiejętność cichego chodzenia jak zabójca ) I jak znajdziesz czas @-_- proszę uaktualnij opis klas diablo mod na forum albo jeżeli nie masz czasu to napisz mi na pw to ja napisze albo wojtas @Leśny prosiłem już w ogólnym temacie o nowym sezonie by ktoś przygotował nowy opis NDM xd Jestem za ta klasa na razie odstaje od innych premek co jeszcze do takiego maga/duriela/ barwy ma ciężkie podejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Wejdzie w nowym update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi