vesper] 2 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 1. Nick:Vesp3r2. Imię:Mikołaj3. Wiek:134. Znajomość sourcemod (0-10): 45. Sprawny i działający mikrofon:TAK6. Parę słów o sobie **:Mam 13 lat DeathRun jest jednym z najlepszych trybów w Cs-ie (moim zdaniem) granie na nim sprawia mi przyjemność. Poza tym moją pasją jest piłka nożna oraz e-sport.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Zauważyłem że na serwerze spadła obecność administracji. Chciałbym wspomóc w dbaniu o serwer.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:4--5h9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze i weekendy10. Staż w Counter-Strike Global Offensive:1400h11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków)Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Przykładowa nazwa tematu: Podanie - Queen Besiałke W nazwie tematu musi być podany Twój nick Na mocy tej zasady odrzucam Twoje podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi