vesper] 2 Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 1. Nick:Vesp3r2. Imię:Mikołaj3. Wiek:134. Znajomość sourcemod (0-10): 45. Sprawny i działający mikrofon:TAK6. Parę słów o sobie **:Mam 13 lat DeathRun jest jednym z najlepszych trybów w Cs-ie (moim zdaniem) granie na nim sprawia mi przyjemność. Poza tym moją pasją jest piłka nożna oraz e-sport.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Zauważyłem że na serwerze spadła obecność administracji. Chciałbym wspomóc w dbaniu o serwer.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:4--5h9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze i weekendy10. Staż w Counter-Strike Global Offensive:1400h11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków)Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino 1,881 Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Przykładowa nazwa tematu: Podanie - Queen Besiałke W nazwie tematu musi być podany Twój nick Na mocy tej zasady odrzucam Twoje podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino 1,881 Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts