Yaahuuu 70 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Rozwój za punkty: na początek ulepszamy na andarielu tak do mniejwięcej 80pkt inteligencji czyli do ok 40-45 lvl natomiast potem pójdziemy w zwinność dlaczego? : ponieważ jeżeli będziemy miel 80 inteligenci to wtedy będziemy zabijac na hita . potem idziemy w zwinność po to aby szybciej raszowac np; wroga , bs'y Rozwój za mane; idziemy tylko w trujące pociski dlaczego? ponieważ 1 zatruty strzał zadaje 20dmg i lekko spowalnia a jeżeli będziemy mieli aż 4 i więcej będziemy mieli dwie główne bronie RUNKI; uważam ze najlepsza runa na ADNARIELA jest to runa Crimpson która dodaje hp oraz runa Golden która zwiększa zadawne hp Granie andarielem; ogólnie andarielem gra się banalnie po obu stronach; po stronie Terro gra się pod fireballa a po stronie CT gra się pod trucie . Klasa jest bardzo dobra ponieważ można nią grac i ofensywnie i defensywnie . pozdrawiam cały serwer , wszystkich adminów i pomocników serwera, i użytkownika Kubaciszew który zrobił poradnik jak grac paladynem, i który zapoznał mnie z tym forum mam nadzieje ze ktoś zacznie grac andarielm bo to dobra klasa sam mam na niej 30lvl i gra mi się ją dobrze. mój nick na serwie to SharM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) No tak tylko nie uważasz, że dodając wszystkie punkty w inteligencję nie robisz za bardzo "papierowej" postaci? W ten sposób po wypuszczeniu plazmy masz małe szanse na przeżycie. Nie próbowałeś dodawać 1 pkt w siłę i 1 pkt w inteligencję? Te +- 120 hp można jednym strzałem w głowę zbić, a paladyn nawet nie musi w głowę strzelić. Edytowane 17 Marca 2018 przez ziomm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Co ci da ta zwinka? zrushujesz rzucisz plasme i giniesz. Ta kula bedzie bic z -200 a zauwaz ze juz duza czesc osob ma ponad 200 hp wiec ich nie zabijesz. Co do pociskow to chyba pomyliles Andariela i Pustoszyciela. Pustoszyciel bije -20 i spowalania a Andariel bije po 10 chyba przez 5 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 ziomm ale jak ulepszysz max w inta to jak wyleci na cb pełno rywali masz ich wszystkich na hita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 No raczej wątpię, że cały team wyleci Ci przed plazmę, żeby dać się zabić No i nie bijesz 300 hp z tej plazmy, więc każdego na hita nie zabijesz :p. Pamiętaj też o kontrach na plazmę Andariela, chodzi mi o zniewolonego i item pochodnia piekielnego ognia. Tak czy siak moim zdaniem nie opłaca się dodawać wszystkich punktów w inteligencję i polegać tylko na skillu. No, ale każdy ma swój ulubiony styl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Ziomm kazdy ma swoje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 23 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Sam siebie wykluczasz, rushujesz a chcesz miec 4 pociski. Przy rushowaniu nie naladujesz pociskow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 25 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Strasznie nieczytelne. Podziel to, dodaj ss z rozwoju za manę i opisu klasy. Trzeba to rozmieścić w taki sposób by było to bardziej czytelne, a więc podziel sobie wszystko i podkreśl to co będziesz tłumaczyl, np: Jakie runy, jaki item, itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 26 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 NWM JAK CIE WKLEJA SS'Y BO MAM KOMPA OD 2 MIEH A CS'A OD 3TYG? XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 27 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Wklejasz go w załącznik po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi