KiiKuuT 8 Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 to prawda duriel jest za mocy i się z tym zgodzę bo ja na 60 lvl biję 190 dmg z inferno ale tak samo jest z lordem ja bez tego inferno nie jestem w stanie zabidź tej klasy bo się leczy 13hp co 3 sek masz czerwony ekran jeszcze do tego runa dochodzi np crimosn i tak samo jest khazrą jak ktoś gra khazrą z pompą i idzie full intę to masz deda automatycznego bo giniesz od podpalenia i tak samo ta fala ognia jest tak samo op 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Przed zmianami duriel miał 70+int/2 a i tak był nerfiony, więc @Kyz.! nie pisz że klasa będzie niegrywalna, dobrze wiesz że będzie grywalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Mniejszy przelicznik per DMG ze skilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi