Yaahuuu 70 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 totem na bs'e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśny 36 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Po 1 nie odniosłeś się do wzoru . Po 2 nie podałeś żadnego dowodu. Sprostuje całą sytuacje. Na mapie de_rats na klasie upadłym stawiałem totem na podłodze pod lodówką który obejmował bs i respawn Ct . Nie widziałem że @-_- edytował regulamin z powodu że ostatnimi czasy miało gram na diablo z powodu braku wolnego czasu . Nikt nie poinformował mnie również że nastąpiły powyższe zmiany, dopiero gdy s_robert zacytował mi tą zmianę przeprosiłem graczy którzy wówczas byli na serwerze. Wiem że to mnie nie usprawiedliwia ponieważ jako admin powinienem priorytetowo czytać regulamin czy nie zaszły w nim zmiany. Jeszcze raz przepraszam wszystkich graczy za całe zamieszanie i zapewniam że poniosę wszelkie konsekwencje swoich decyzji . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Co do sharma no on ciagle cos ma do kogos i nie ogarnia forum. A co do lesnego mowiles ze nie masz wolnego czasu i trudno jest wszystko ogarniac. Dlatego uwazam ze powinien dostac 1 ostrzezenie. To napewno nauczy go by sprawdzac regulamin. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi