Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 57 minut temu, PortiZ napisał: Proponuje ulepszenie magic armora, bo po prostu nie opłaca się go ladowac, bo nie blokuje aż tyło Skiłów (ja laduje tylko, gdy są demonologi) moim zdaniem powinna kontrować tez skila duriela i khazara. On blokuje wszystkie skille. W przypadku Khazry i Duriela był to błąd w kodzie Poprawione PS: On blokuje całość DMG ze skilli, a następnie odbija 50%, a to dość dużo, więc nie wiem co tutaj ulepszać 😕 Teraz wejdzie update dla skilli typu fireball/kula/rakieta/plazma, więc powinna się też zwiększyć ilość osób grająca tymi klasami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
56489 88 Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Dodać mu niewidzialność na kosie podczas poruszania się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Na serwerze była spina oto, ze ma niewidzialność podczas poruszania się, wiec stworzyłem ankietę, wyszło z niej coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
56489 88 Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 57 minut temu, -_- napisał: Na serwerze była spina oto, ze ma niewidzialność podczas poruszania się, wiec stworzyłem ankietę, wyszło z niej coś takiego No co ja Ci mogę powiedzieć, C**y płaczą o wszystko wiec xDDD Patrząc na to jak grają inni tą klasą i na jej grywalność to ona tego potrzebuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Zniewolony powinien być niewidoczny na radarze gdy jest niewidzialny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi