Root -_- 11,943 Posted March 20, 2018 Root Share Posted March 20, 2018 W tym temacie będą poruszane kwestie związane z klasą Zniewolony na serwerze New Diablo Mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAUPISZON 90 Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 Dodać Ulepszenie za mane: - zmiejszenie nie widzialności na kosie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,943 Posted March 23, 2018 Author Root Share Posted March 23, 2018 Tyle że on ma już 3 umiejętności dla rozwoju za manę Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAUPISZON 90 Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 5 godzin temu, -_- napisał: Tyle że on ma już 3 umiejętności dla rozwoju za manę Tak ma ale lepiej było by usunąć większy dmg i to ustawić ta klasa nie ma w ogóle większego dmg a ulepszenie za mane to jest poprawa umiejętności klasy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,943 Posted March 25, 2018 Author Root Share Posted March 25, 2018 Jak nie ma? Cytuj case Zniewolony: { if(PlayerData[attacker][pSKILL2]) damage += float(PlayerData[attacker][pSKILL2]); } pSkill to rozwój za manę 2 to oznaczenie, a więc dwójka. Czyli dodaje DMG za rozwój Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAUPISZON 90 Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 W dniu 25.03.2018 o 13:28, -_- napisał: Jak nie ma? pSkill to rozwój za manę 2 to oznaczenie, a więc dwójka. Czyli dodaje DMG za rozwój To jestem żeby to usunąć i dodać zmniejszenie widoczności za mane I jeszcze czasami jak wezmę kose to mnie widać ale zanikam po kilku sekundach Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJTASIK 82 Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 Ja mam takie jedno zasadnicze pytanie, ta klasa miała tylko nie dostawać obrażeń magicznych, a jest tak, że je odbija, @-_- hmm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zielony1994 7 Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 (edited) ja chcialem zgłośić ze Zniewolony sie czasem buguje i widac go na kosie jak zmienia bron Edited March 30, 2018 by Zielony1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,943 Posted March 31, 2018 Author Root Share Posted March 31, 2018 W dniu 29.03.2018 o 15:04, WOJTASIK napisał: Ja mam takie jedno zasadnicze pytanie, ta klasa miała tylko nie dostawać obrażeń magicznych, a jest tak, że je odbija, @-_- hmm? To ja zrozumialem, że miało to być jak w przypadku Nihla W dniu 30.03.2018 o 08:57, Zielony1994 napisał: ja chcialem zgłośić ze Zniewolony sie czasem buguje i widac go na kosie jak zmienia bron to akurat ograniczenie z niewidzialność, bo tutaj broni jako takiej się nie ukrywa wraz z niewidzialnością, a nakłada się na nią model Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAUPISZON 90 Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Dodałbym mu jeszcze żeby odbija jeszcze fale zniewolonego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fimszon 1 Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Proponowałbym by jego krzyk nie skanował przez ściany. Bo na mniejszych mapach granie przeciwko takiej postaci jest nie możliwe kiedy jego krzyk zabija przez ściany... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomm 164 Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Ja proponowałbym, żeby zniewolony po naładowaniu odbijał wszystkie umiejętności magiczne (falę kazhry, duriela czy nawet item rakieta), ale za to drastycznie zmniejszyłbym dmg z krzyku. Zniewolony miał być kontrą na postacie magiczne, a z tego co zaobserwowałem to ludzie właśnie głównie polegają na krzyku, żeby zabijać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAUPISZON 90 Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 27 minut temu, ziomm napisał: Ja proponowałbym, żeby zniewolony po naładowaniu odbijał wszystkie umiejętności magiczne (falę kazhry, duriela czy nawet item rakieta), ale za to drastycznie zmniejszyłbym dmg z krzyku. Zniewolony miał być kontrą na postacie magiczne, a z tego co zaobserwowałem to ludzie właśnie głównie polegają na krzyku, żeby zabijać. Jestem na tak krzyk mógłby być 50/0.7 int Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,943 Posted April 1, 2018 Author Root Share Posted April 1, 2018 To inaczje. Mam mu zostawić odbijanie czy dać blokadę? mam zmniejszyć jego DMG z krzyku i jego przelicznik, tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAUPISZON 90 Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 W dniu 1.04.2018 o 14:20, -_- napisał: To inaczje. Mam mu zostawić odbijanie czy dać blokadę? mam zmniejszyć jego DMG z krzyku i jego przelicznik, tak? Nithalak odbija to zniewolony czemu nie? Najlepiej by było żeby odbijał fale fireballe itd. I zmniejszyć przelicznik z okrzyku Co jeszcze jest często widzialny gdy wezmę kosę... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,943 Posted April 8, 2018 Author Root Share Posted April 8, 2018 Podajcie mi skille, których nie odbija ta klasa (chodzi o umiejętności magiczne) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAUPISZON 90 Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 1 godzinę temu, -_- napisał: Podajcie mi skille, których nie odbija ta klasa (chodzi o umiejętności magiczne) - rakieta ( chyba) - fala duriela - fala kazała - błyskawica Demonologa - piorun Sługi Niszczenia - fala zniwolonego - pułapki łowcy ( nw jak z tym) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liseq 23 Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Zamiast odbijania skilli dać po prostu ich blokowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaahuuu 70 Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 A od kiedy zniewolony odbija? Jak wale w jakiegoś zniewolonego plazmą to się ona nie odbija xd pozatym gdyby odbijal by mnie zniewolony miał na hita bo mi by plazme odbil i sam bym od siebie zdechł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAUPISZON 90 Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 7 godzin temu, SharMx1337 napisał: A od kiedy zniewolony odbija? Jak wale w jakiegoś zniewolonego plazmą to się ona nie odbija xd pozatym gdyby odbijal by mnie zniewolony miał na hita bo mi by plazme odbil i sam bym od siebie zdechł. No to najwyraźniej zapomniano o kulce andariela i trzeba to dodac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJTASIK 82 Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 Wyraźnie zostanie to edytowane i nie będzie nic odbijać, tylko blokować, bo to jest non sens. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaahuuu 70 Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 (edited) zniewolony odbija pociski magicznym pancerzem, a z tego co tutaj widze to nie powinien Edited March 22, 2020 by SharMx1337 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meroo 60 Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Z czego wiem to chyba mial taka opcje. Mozliwe ze nie jest opisane... na ladowaniu nozem z czego wydaje mi sie laduje jednorazowe odbicie. jedno naladowanie = jedno odbicie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,943 Posted April 16, 2020 Author Root Share Posted April 16, 2020 Ankieta Niewidzialność Zniewolonego: Na kosie stojąc Na kosie i nie musi stać Reakcja to Wasza odpowiedź: Zmieszany - na kosie stojąc Haha - na kosie i nie musi stać Dziękuję za Wasze głosy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PortiZ 219 Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Proponuje ulepszenie magic armora, bo po prostu nie opłaca się go ladowac, bo nie blokuje aż tyło Skiłów (ja laduje tylko, gdy są demonologi) moim zdaniem powinna kontrować tez skila duriela i khazara. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts