ckbs 11 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 1. Twój Nick adJ 2. Kto zawinił? (gracz) 3. Nick oskarżonego Motoruwka 4. Steam_ID oskarżonego STEAM_1:1:424397310 5. Data i godzina zdarzenia 12:30 25 marca 6. Mapa eldorado/cbble 7. Opis sytuacji gosciu wchodzi w textury impem przez cala mape 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) swiadkowie Pan Marek, Longwei, Mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafiozo2 0 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Witam. Niestety to nie jedyny wyskok tego gracza... Motoruwka po raz kolejny używa "skilli" klasy IMP by teleportowac sie za TXT wraz z Kolega CEBULA lub jakos tak HLTV ma wszystko nagrane tylko niestety nie potrafie wyszukac tych momentow jak obaj w.w gracze retorycznie wchodza na TXT oraz EXp miedzy soba tzn jeden podklada pake i daje ja rozbroic udawajac ze nic sie nie stalo. TO nie dorzeczne... Mam nadzieje ze za takie zachowanie beda wyciagniete wieksze konsekwencje niz tylko 3 dni BANA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 25 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Podaj demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Zbanowany. @-_- proszę, abyś zmienił czas tego bana, dałem mu normalnie na tydzień, a dostał perma, nie wiem jakim cudem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 25 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Gotowe. Dziękuję @WOJTASIK. Dzisiaj też postaram się przenieść SB na nową wersję i przeniosę niektóre z tych banów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi