Yaahuuu 70 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 jakie klasy nopremium najbardziej polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Eagle 2 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Polecam Duriel/Mag/Druid. To takie podstawowe, ogółem to każda klasa jest w jakiś sposób dobra, wystarczy wyszukać która pasuje Ci indywidualnie najlepiej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 po wejsciu na serva automatycznie mnie wywala i pisze ; pure server does not match the server's file w przetlumaczniu na polski to czysty serwer nie pasuje do pliku servera NWM OCO Z TYM CHODZI POMOCY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Reinstall ns'a. @WhiteBlood jakiego ns skoro to CS:GO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Blokada anty rashowa na małch mapach, poniewż jak ktos nie zdąrzy kupic broni/naladowac sie/sprawdzic rune/item często tali upadły paladyn ninja raszują. Wtedy taka gra niema sensu jak kazdy na starcie ginie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chada 0 Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 To jest bez sensu jak upadłymi rushują w 3 sekundy po rozpoczęciu rundy powinien być czas na naładowanie się do 1:50 albo 1:53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Zgadzam się z tobą ,napisalem o ttm nieco na dole ale mozne zaczne od nowa: upadły jest poto zrobiony do rashu ... On ma tylo same linki więc inna klasa moze go z łatwością pokonac. Upadly jak zrashuje to albo zabije 1-2 osobe i wraca na spawna sie zregenerowac i tak cały czas.Irytuje mnie tali paladyn bo to jest juz inny rush paladyn jest pod ladpwanie sie a nastepnie zabijanie, problem sie zrobil z tym jak skoki zostaly wprowadzone pod sm skill i wtedy paladynem na takich mapach jak: westwood eldorado sauna wiocha itp zraszuje w niecale 3sek +zwinnosc i ma dotego jeszcze pociski . zabija kogos szybko sie wraca i to jest chujowe nierozumiem tez tych typów jak demolition czy lush nobo sami grają paladynami rasują naladowani a potem wyzywają nihlathakow (mnie) i mówią ty jestes jebanym nobem itp a sami niewiedzą ze grają klasą latwo do skątrowania przez nihlathala i to wkurwia, tez jezeli chodzi o nihlathaka to niektórzy mowią ze ona powinna miec piorun a inni mowia ze niepowinno byc pancerza . Zastanowcie sie tempe buraki ze jak ja place te walone 30zl na nihlathaka to kurwa moge se nim pograc rozumiem ze inni placzą i nazekają na rush np taki sharm (ja) a oni nazekają na moje kulki więc powinien byc lekki nerf paladyna ( niewspomne jak ma wymaxowana grawitke speeda i +space to ...) np jak ktos gra druidem i ma max zwinke nic nikt niereaguje poniewaz druid nie jest po kile jest bardziej pod teamwork mianowicie: nih puszcza firebala nekro go lecZY a druid wykańcza ) szkoda ze na tym serwie niema timworka bo kazdy gra klasą taką sami jak inni . Wrucąc do upadlego to mogli by zrobic to ze laduje sie co 8sek 30 linek i to powinno wyjasnic sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Nie rozumiem całego tematu. W dniu 27.03.2018 o 21:55, SharMx1337 napisał: po wejsciu na serva automatycznie mnie wywala i pisze ; pure server does not match the server's file w przetlumaczniu na polski to czysty serwer nie pasuje do pliku servera NWM OCO Z TYM CHODZI POMOCY!!! Zreinstaluj cs go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi