tNk 45 Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 (edited) 1. Twój Nick: tNk[A] 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: Dropsik 4. Steam_ID oskarżonego: (dostępne na ss) 5. Data i godzina zdarzenia: 09.04.18 ~13:20/30 6. Mapa: am_grass 7. Opis sytuacji: Dziecko po przegraniu ok 10 rund pod rząd zaczęło mnie oraz moją rodzinę wyzywać. Jeżeli ktoś zajrzy nawet w logi to zobaczy spam co rundę. Na początku przedrzeźniałem go jeszcze, ale szybko mi się to znudziło. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): Edit: Myślę, że takie zachowanie powinno być karane permem, trzeba zaprzestać rozplenianiu się plugastwa Edited April 9, 2018 by tNk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erii 37 Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Całkowite zablokowanie komunikacji moze byc dobrym sposobem na ukaranie delikwenta oraz ban na 1wk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neffju 328 Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Skarga przyjęta. Nienawidzę takiego zachowania, dlatego gracz zostaje ukarany banem na okres tygodnia. Zamykam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neffju 328 Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts