tNk 45 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) 1. Twój Nick: tNk[A] 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: Dropsik 4. Steam_ID oskarżonego: (dostępne na ss) 5. Data i godzina zdarzenia: 09.04.18 ~13:20/30 6. Mapa: am_grass 7. Opis sytuacji: Dziecko po przegraniu ok 10 rund pod rząd zaczęło mnie oraz moją rodzinę wyzywać. Jeżeli ktoś zajrzy nawet w logi to zobaczy spam co rundę. Na początku przedrzeźniałem go jeszcze, ale szybko mi się to znudziło. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): Edit: Myślę, że takie zachowanie powinno być karane permem, trzeba zaprzestać rozplenianiu się plugastwa Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez tNk 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erii 37 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Całkowite zablokowanie komunikacji moze byc dobrym sposobem na ukaranie delikwenta oraz ban na 1wk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Skarga przyjęta. Nienawidzę takiego zachowania, dlatego gracz zostaje ukarany banem na okres tygodnia. Zamykam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi