HanRayS 58 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Nie będę owijał w bawełnę. Przywrócić wersję codmoda która była przed resetem (tą ze zbugowanym betonowym ciałem). Dlaczego? Otóż większość perków jest zbugowanych, przykład: dostajesz predatora -> losuje inny perk -> perk x działa cały czas mimo że został wywalony bądź się skończył oraz zauważyłem, że nie tylko predator się buguje. Aby nie być "zbugowanym" trzeba resnąć całego cs`a (niepotwierdzone info). Jak większość graczy wie serwer odżył jak sieć X została zamknięta @Gokuś oraz @-_-, że tak powiem nie spitolcie takiej okazji bo większość graczy może już nie wrócić. Wcześniej jak serwer był pełen to teraz jest czasami po 10 osób. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Czyli opiekun nie poinformował Was o tym o czym miał. Dzisiaj po 24 nastąpi przerwa techniczna. OPiekun został o tym poinformowany i myślałem, że Wy także. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Serwer zaktualizowany. Mam nadzieję, że załatane wszystkie błędy, które mi podrzucono z dokładnym opisem. Perki z szansą, które dublowały wartości innych, zostały pooprawione. W razie problemów, proszę napisać najlepiej na PW, a ja zajmę się tym szybciej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi