HanRayS 58 Posted April 9, 2018 Share Posted April 9, 2018 Nie będę owijał w bawełnę. Przywrócić wersję codmoda która była przed resetem (tą ze zbugowanym betonowym ciałem). Dlaczego? Otóż większość perków jest zbugowanych, przykład: dostajesz predatora -> losuje inny perk -> perk x działa cały czas mimo że został wywalony bądź się skończył oraz zauważyłem, że nie tylko predator się buguje. Aby nie być "zbugowanym" trzeba resnąć całego cs`a (niepotwierdzone info). Jak większość graczy wie serwer odżył jak sieć X została zamknięta @Gokuś oraz @-_-, że tak powiem nie spitolcie takiej okazji bo większość graczy może już nie wrócić. Wcześniej jak serwer był pełen to teraz jest czasami po 10 osób. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,981 Posted April 9, 2018 Root Share Posted April 9, 2018 Czyli opiekun nie poinformował Was o tym o czym miał. Dzisiaj po 24 nastąpi przerwa techniczna. OPiekun został o tym poinformowany i myślałem, że Wy także. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,981 Posted April 9, 2018 Root Share Posted April 9, 2018 Serwer zaktualizowany. Mam nadzieję, że załatane wszystkie błędy, które mi podrzucono z dokładnym opisem. Perki z szansą, które dublowały wartości innych, zostały pooprawione. W razie problemów, proszę napisać najlepiej na PW, a ja zajmę się tym szybciej 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts