Matreusinio213 0 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Nick: Matreusinio123Wycinek z konsoli(bez IP)*:Nie wiem gdzie znaleźć w cs go/nie dostalemSerwer: cs go call of dutyLink do bana: http://codcsgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:184679430&advType=steamid&Submit Link do SSów: Nie dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Bana dostałeś za BackTrack Aimbot, ogólnie @Peterdługo się zastanawiałem nad zbanowaniem tego gracza ponieważ zwlekałem 4 dni wydawał mi się normalny ale zauważyłem jak model mojej i innych postaci podczas gdy celował cofały się pod jego celownik nie wiem jak ci rozpisać te demko ponieważ ja to widziałem na kamerze pośmiertnej więc żeby być pewniejszy swoich przekonań sprawdziłem jego konto i zauważyłem że na jego koncie widnieją dwie blokady VAC więc jestem w 100% pewny że jeżeli odważył się oszukiwać na matchmakeingach to robił to także na serverze. 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 @Gokuś Może np. warto użyć czegoś takiego jak lista demek z pukawki? Skoro już jest to warto tego używać. Masz rozpisać demko, tak żeby Peter jutro miał to już gotowe, podpowiem Ci nawet, że masz szukać tutaj. Banujesz jako admin serwera, więc raczej inne zasady Cię nie obowiązują. Zamykam temat, żeby przypadkiem ktoś sobie postów nie chciał nabić, a Ty @Gokuś edytuj swój aktualny post. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Dodam że po przerwie technicznej na gameme, dodam blokadę dla osób z VAC na każdym serwerze 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi