witek 7 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alchemik 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Moim zdaniem za duzo efektów przy niektórych pracach :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Ładne, lecz dla mnie za duzo efektów np w 2 i 1 pracy, ale starasz się, więc leci plusik za to. Powodzebia Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez Wercia. Literówka lol 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Grafiki mi się podobają, ale sądzę, że teraz powinieneś popracować nad napisami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 A ja sadze, ze w tych pracach "za duzo efektow" to akurat zaleta Osobiscie nie ma nic do zarzucenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Mi się podobają, ale 3 jest idealna, tak trzymać! Czekam na więcej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax1337 162 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Pierwsza praca, pełno zbędnych tekstur, światło jest dane na warstwie za postacią a postać ma rozświetlone boki głowy? W jaki sposób co to za magia? Nie wygląda to fajnie bo sama postać jest jakby po prostu wklejona i nic więcej. Druga praca nie ma nawet co się wypowiadać bo dziecko w szkole podstawowej na informatyce potrafi zrobić coś takiego. Trzecia praca w miarę jednak tekst jest słaby, nie pasuje moim zdaniem no i ta pustka w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi