Psychiczny_ 0 Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 1. Nick: Psychiczny_ 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 14,5 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 3. Pierwszy Raz Jestem Adminem. 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/767080 8. Parę słów o sobie **: Lubie gre na DiabloMod oraz jestem lakiernikiem w zyciu prywatnym. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym nabyć nowych umiejętności, 10. Steam_ID: 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: na serwerze DiabloMod: Spedzam Bardzo Dlugo W Poniedzialek Rzadko I W Czwartek Wspieram Mocno Serwer Kupujac Ciagle Prawie Premki Na Dlugo Exp Dodatkowy. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Weekendy od 10:00 [Jak Rodzice Se W Pracy Siedze Od 10:00 do 20:00 I Tak W Niedziele Poniedzialek Wcale Wtorek od 18:00 do 20:00 sroda 10:00 do 13:00 tak okolo bo mam wolne, Czwartek Wcale. Piatek 18:00 Do 20:00 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Mysle ze moj profil odpowie na to pytanie https://steamcommunity.com/profiles/76561198826706419/ 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie, zawsze moze byc ten pierwszy raz 15. Dlaczego Ja?: Nigdy Nie Bylem Na Zadnym Adminem I Bym Chcial Przynajmnie Raz 16. Czm Wybralem Ten Serwer?: Bo Nie Ma Zadnych DiabloModow Juz I To Jest Jedyny I Bym Chcial Na Jakims Byc 17.Jestem Mocno Aktywny Ostatnio Mniej Bo Gram Na [COD MOD] Cs-Classic 18. Szybko Sie Ucze Siedze Dluzej Raz Tak I Jestem NoLifem I Jestem Uzalezniony Duzo Graczy Mnie Zna I Wnerwiam Ich Czasami Jak Na Zniewolony/Nihtalak/Upadly Ich Zabijac 19. Jakich Nazw Uzywalem?: xMrHaski, Psychiczny_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lush 1 Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 Jestem na nie, jego głos brzmi zbyt dziewczęco popełnia błędy ortograficzne pisząc.Jak dla mnie ma max 12 lat a takie osoby są zbyt niekompetentne i za mało doświadczone, aby zostać adminem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvasek 164 Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 Jestem na niie, ponieważ -Grajac na cod modzie nie umiales sie zachować i dostałeś perm muta(wiem chodzi teraz o diablo) ale jezeli nie umiesz sie zachowac na jednym serwerze to na drugim na pewno też nie -Wiek -SB -Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Eagle 2 Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 (edited) Jestem na Nie. Ten fragment dosłownie skopiowałeś z podania D3MO : 8. Parę słów o sobie **: Lubie gre na DiabloMod oraz jestem lakiernikiem w zyciu prywatnym. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym nabyć nowych umiejętności. + Trochę Cię znam z Diablo i jestem negatywnie nastawiony do Twojej osoby z pewnych powodów, ale nie mają wpływu na ocenę. Bardziej to, że skoro nawet podania Ci się nie chce samemu napisać to co dopiero admin? P.S. Nie wiedziałem, że w Twoim wieku można już być lakiernikiem ;] P.S.2 Założyłeś konto na forum żeby złożyć podanie Edited April 30, 2018 by Red Eagle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 Kopiowanie treści innego podania. Odrzucone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts