Psychiczny_ 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 1. Nick: Psychiczny_ 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 14,5 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 3. Pierwszy Raz Jestem Adminem. 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/767080 8. Parę słów o sobie **: Lubie gre na DiabloMod oraz jestem lakiernikiem w zyciu prywatnym. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym nabyć nowych umiejętności, 10. Steam_ID: 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: na serwerze DiabloMod: Spedzam Bardzo Dlugo W Poniedzialek Rzadko I W Czwartek Wspieram Mocno Serwer Kupujac Ciagle Prawie Premki Na Dlugo Exp Dodatkowy. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Weekendy od 10:00 [Jak Rodzice Se W Pracy Siedze Od 10:00 do 20:00 I Tak W Niedziele Poniedzialek Wcale Wtorek od 18:00 do 20:00 sroda 10:00 do 13:00 tak okolo bo mam wolne, Czwartek Wcale. Piatek 18:00 Do 20:00 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Mysle ze moj profil odpowie na to pytanie https://steamcommunity.com/profiles/76561198826706419/ 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie, zawsze moze byc ten pierwszy raz 15. Dlaczego Ja?: Nigdy Nie Bylem Na Zadnym Adminem I Bym Chcial Przynajmnie Raz 16. Czm Wybralem Ten Serwer?: Bo Nie Ma Zadnych DiabloModow Juz I To Jest Jedyny I Bym Chcial Na Jakims Byc 17.Jestem Mocno Aktywny Ostatnio Mniej Bo Gram Na [COD MOD] Cs-Classic 18. Szybko Sie Ucze Siedze Dluzej Raz Tak I Jestem NoLifem I Jestem Uzalezniony Duzo Graczy Mnie Zna I Wnerwiam Ich Czasami Jak Na Zniewolony/Nihtalak/Upadly Ich Zabijac 19. Jakich Nazw Uzywalem?: xMrHaski, Psychiczny_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lush 1 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Jestem na nie, jego głos brzmi zbyt dziewczęco popełnia błędy ortograficzne pisząc.Jak dla mnie ma max 12 lat a takie osoby są zbyt niekompetentne i za mało doświadczone, aby zostać adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Jestem na niie, ponieważ -Grajac na cod modzie nie umiales sie zachować i dostałeś perm muta(wiem chodzi teraz o diablo) ale jezeli nie umiesz sie zachowac na jednym serwerze to na drugim na pewno też nie -Wiek -SB -Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Eagle 2 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Jestem na Nie. Ten fragment dosłownie skopiowałeś z podania D3MO : 8. Parę słów o sobie **: Lubie gre na DiabloMod oraz jestem lakiernikiem w zyciu prywatnym. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym nabyć nowych umiejętności. + Trochę Cię znam z Diablo i jestem negatywnie nastawiony do Twojej osoby z pewnych powodów, ale nie mają wpływu na ocenę. Bardziej to, że skoro nawet podania Ci się nie chce samemu napisać to co dopiero admin? P.S. Nie wiedziałem, że w Twoim wieku można już być lakiernikiem ;] P.S.2 Założyłeś konto na forum żeby złożyć podanie Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez Red Eagle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Kopiowanie treści innego podania. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi