JeyJey89 56 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 1. Nick: JeyJey 2. Imię: Rafał 3. Wiek: 29 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/747477 7. Parę słów o sobie **: pracuje i z zamiłowania gram w gry 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Na serwerze gra duzo osób jedni lepiej jedni gorzej a inny nadzwyczajnie czyli haxy i chcialbym pomóc do momentu gdy bedzie wiecej adminów a nie zawsze jest admin na serwerze 9. Steam_ID: STEAM_1:0:107887321 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: jeśli czas i możliwość pozwala to nawet cały dzień 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze od 19 do 24 czasami od rana różnie, weekendy od 10 do 24 a nawet i dłużej zależy od mojego samopoczucia 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: kilka lat w Cs go 2700h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Moze z 2/3 razy Cie widzialem na serwerze Chcesz pomoc do momentu az bedzie wiecej adminow? To tak naprawde po co Ci ten admin? Spedz wiecej czasu na serwerze zacznij uzywac mikrofonu i sie odzywaj to bede na tak Narazie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deska 37 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Nawet cię nie znam, nic nie mogę o tobie powiedzieć Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Z racji tego, że jeszcze jest szybka rekrutacja i jest zapotrzebowanie na adminów podanie przyjmuję na 2 tygodniowy okres próbny jeśli nie poprawisz aktywności na min. to 1h+ dziennie to go stracisz. Pozdrawiam zgłoś się na PW do mnie lub do Kasi ze steam_id. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi