JeyJey89 56 Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 1. Nick: JeyJey 2. Imię: Rafał 3. Wiek: 29 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/747477 7. Parę słów o sobie **: pracuje i z zamiłowania gram w gry 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Na serwerze gra duzo osób jedni lepiej jedni gorzej a inny nadzwyczajnie czyli haxy i chcialbym pomóc do momentu gdy bedzie wiecej adminów a nie zawsze jest admin na serwerze 9. Steam_ID: STEAM_1:0:107887321 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: jeśli czas i możliwość pozwala to nawet cały dzień 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze od 19 do 24 czasami od rana różnie, weekendy od 10 do 24 a nawet i dłużej zależy od mojego samopoczucia 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: kilka lat w Cs go 2700h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvasek 164 Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 Moze z 2/3 razy Cie widzialem na serwerze Chcesz pomoc do momentu az bedzie wiecej adminow? To tak naprawde po co Ci ten admin? Spedz wiecej czasu na serwerze zacznij uzywac mikrofonu i sie odzywaj to bede na tak Narazie nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deska 37 Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 Nawet cię nie znam, nic nie mogę o tobie powiedzieć Jestem na Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miverse 212 Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 Z racji tego, że jeszcze jest szybka rekrutacja i jest zapotrzebowanie na adminów podanie przyjmuję na 2 tygodniowy okres próbny jeśli nie poprawisz aktywności na min. to 1h+ dziennie to go stracisz. Pozdrawiam zgłoś się na PW do mnie lub do Kasi ze steam_id. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miverse 212 Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts