Trelic 1 Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 (edytowane) Opis Problemu: ( Napisz dokładnie o co chodzi - z czym masz problem) A więc tak mam problem z CS:GO dzisiaj pobrałem niestety SLAMA [taki program to puszczania bindów) na 10 min po czym go usunełem i wyszedłem z CS:GO po 2 godzinach odpalam se kompa i nagle nmg sobie wbić na żaden serwer, znaczy moge wbić, ale cały czas mi się ładuje mapa (zawsze mi się łąduje z 8 sek) i po 3 min ścina mi cs:go, że nic nie moge zrobić nawet wyłączyć, ScreenShoot: ( Wrzuć zdjęcie z ukazanym problemem / nie chcesz nie musisz ) https://imgur.com/a/0WZ6HSD Windows 10 Tak robiłem spójśność plików Edytowane 8 Maja 2018 przez Trelic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 reinstal polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tNk 45 Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Reinstal najprostrza metoda ;| Jak wbijasz na serwer to czy coś zostaje w konsoli? Jak ten program dokładnie oddziaływał na cs'a. Czyściłeś CCleanerem rejestr? Ja osobiście nigdy nie polecałem programów, które ingerują w inne. Tak samo jak był chyba myk, że można było mieć skiny z pozycji twojego cs'a za co pozniej sypały sie VAC'e, jakieś inne zmiany kolorów itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trelic 1 Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 7 godzin temu, tNk napisał: Reinstal najprostrza metoda ;| W dniu 8.05.2018 o 20:45, Zyguś napisał: reinstal polecam Zrobiłem to i nadal nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tNk 45 Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Format C Zastosuj się do tego co napisałem, podaj konsolę/co z rejestrem itd. Bez większych informacji ciężko coś wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi