Trelic 1 Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 (edited) Opis Problemu: ( Napisz dokładnie o co chodzi - z czym masz problem) A więc tak mam problem z CS:GO dzisiaj pobrałem niestety SLAMA [taki program to puszczania bindów) na 10 min po czym go usunełem i wyszedłem z CS:GO po 2 godzinach odpalam se kompa i nagle nmg sobie wbić na żaden serwer, znaczy moge wbić, ale cały czas mi się ładuje mapa (zawsze mi się łąduje z 8 sek) i po 3 min ścina mi cs:go, że nic nie moge zrobić nawet wyłączyć, ScreenShoot: ( Wrzuć zdjęcie z ukazanym problemem / nie chcesz nie musisz ) https://imgur.com/a/0WZ6HSD Windows 10 Tak robiłem spójśność plików Edited May 8, 2018 by Trelic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anunnaki 2,412 Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 reinstal polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tNk 45 Posted May 9, 2018 Share Posted May 9, 2018 Reinstal najprostrza metoda ;| Jak wbijasz na serwer to czy coś zostaje w konsoli? Jak ten program dokładnie oddziaływał na cs'a. Czyściłeś CCleanerem rejestr? Ja osobiście nigdy nie polecałem programów, które ingerują w inne. Tak samo jak był chyba myk, że można było mieć skiny z pozycji twojego cs'a za co pozniej sypały sie VAC'e, jakieś inne zmiany kolorów itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trelic 1 Posted May 9, 2018 Author Share Posted May 9, 2018 7 godzin temu, tNk napisał: Reinstal najprostrza metoda ;| W dniu 8.05.2018 o 20:45, Zyguś napisał: reinstal polecam Zrobiłem to i nadal nie działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tNk 45 Posted May 9, 2018 Share Posted May 9, 2018 Format C Zastosuj się do tego co napisałem, podaj konsolę/co z rejestrem itd. Bez większych informacji ciężko coś wyciągnąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts