MAUPISZON 90 Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Proponuję zrobić reset ponieważ jest mało nowych graczy bo za dużo lvl latają po serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Eagle 2 Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Podpinam się pod kolegą z góry, już tam koło 70lv widziałem ktoś ma, jak taka klasa która ma jeszcze jakiś piorun/fireball ma duży lvl to maskara... Ja sam gram klasą, mam 40lv, 210hp a mag 40lv mnie na fireballa składa na dobrą sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 jestem na NIE; zawsze było tak (rok temu) że jak średnia lvl przekraczała 70lvl to był reset natomiast 70lvl ma tylko demolition a reszta ma po 45lvl Przemawia do mnie opcja że w ostatnie 2 tyg przed resetym było 2x exp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 9 Maja 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 @SharMx1337 ten reset nie byłby z dnia na dzień, a gdybym ogłosił już datę resetu, to EXP byłby mocno zwiększony tylko po to, byście mogli sobie powbijać maksymalny lvl i sprawdzić dane klasy przed resetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Najlepszym miesiącem na reset jest czerwiec, gdzie każdy już praktycznie ma wakacje. Ja bym poczekał do zakończenia roku szkolnego, większe "owoce" to przyniesie. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 W dniu 9.05.2018 o 21:37, WOJTASIK napisał: Najlepszym miesiącem na reset jest czerwiec, gdzie każdy już praktycznie ma wakacje. Ja bym poczekał do zakończenia roku szkolnego, większe "owoce" to przyniesie. Hm? Wbije w "wakacje" nowy gracz z 1lvl a każdy będzie miał po 70lvl chyba że będzie opcja jak kiedyś ; nowy gracz na servie każdy gra -30lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 9 godzin temu, SharMx1337 napisał: Hm? Wbije w "wakacje" nowy gracz z 1lvl a każdy będzie miał po 70lvl chyba że będzie opcja jak kiedyś ; nowy gracz na servie każdy gra -30lvl Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Za nim napiszesz kolejny post, pomyśl 3 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liseq 23 Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Czerwiec to ewidentnie najlepszy moment na reset 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 16 Maja 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 W dniu 13.05.2018 o 23:46, SharMx1337 napisał: Hm? Wbije w "wakacje" nowy gracz z 1lvl a każdy będzie miał po 70lvl chyba że będzie opcja jak kiedyś ; nowy gracz na servie każdy gra -30lvl No tak, ale nawet jeśli, to czekanie w ten sposób jest głupotą, ponieważ można to rozbić na jeszcze inne sytuacje: Reset 1 lipca, a 1 sierpnia wchodzi nowy gracz i co? To samo o czym piszesz xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) W dniu 14.05.2018 o 09:43, WOJTASIK napisał: Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Za nim napiszesz kolejny post, pomyśl 3 razy. Może nie zrozumiałeś o co mi chodziło. A chodziło mi o to że w czerwcu przyjdzie dużo nowych osób bo zaraz wakacje, więc wbije se taki nowy gracz na serwa i każdy 70lvl a on 1lvl więc. Dla mnie NAJLEPSZY dniem na reset to pierwszy dzień wakacji a nie pierwszy czerwca. Edytowane 16 Maja 2018 przez SharMx1337 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 1 godzinę temu, SharMx1337 napisał: Może nie zrozumiałeś o co mi chodziło. A chodziło mi o to że w czerwcu przyjdzie dużo nowych osób bo zaraz wakacje, więc wbije se taki nowy gracz na serwa i każdy 70lvl a on 1lvl więc. Dla mnie NAJLEPSZY dniem na reset to pierwszy dzień wakacji a nie pierwszy czerwca. Ja nadal zostanę przy tym, byś przemyślał to co piszesz. W sumie najpierw, zanim zaczniesz pisać, przeczytaj jeszcze raz mój post wyżej z 50 razy. Przytoczę Ci go: W dniu 9.05.2018 o 21:37, WOJTASIK napisał: Najlepszym miesiącem na reset jest czerwiec, gdzie każdy już praktycznie ma wakacje. Ja bym poczekał do zakończenia roku szkolnego, większe "owoce" to przyniesie. A nawet wytnę najważniejsze zdania. Cytat Najlepszym miesiącem na reset jest czerwiec Cytat Ja bym poczekał do zakończenia roku szkolnego 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzasik 1 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 I jak sytuacja z resetem? Bo na serwerze pustki... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 jak najszybciej. Kiedy chcecie reset? + Proszę sprawdzić nowy system ładowania, ponieważ poprzedni już nie działa. Jest to wersja BETA i może jeszcze ulec zmianie, a więc czekam na Wasze komentarze w innym temacie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liseq 23 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 (edytowane) Może 09.06.18 czyli jutro sobota np 17:00 nowe ładowanie proste ale działa i przynajmniej nowi gracze nie będą się dziwili czemu defują pake na kosie Edytowane 8 Czerwca 2018 przez liseq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Najlepiej to w niedzielę, w godzinach obiadowych, gdyż każdy ma wtedy wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Co do ładowania to można je trochę powiększyć i zmienić kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Nie jestem w stanie zwiększyć tego. Mogę to przedłużyć, np: o dwa razy 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 5 godzin temu, -_- napisał: Nie jestem w stanie zwiększyć tego. Mogę to przedłużyć, np: o dwa razy 😕 No można ponieważ to trochę mało widoczne i zlewa się z czatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Niekoniecznie zlewa się z czatem, ponieważ to zależy od Twojej rozdzielczości. U mnie jest mocno nad czatem. Ciężko jest dopasować HUD skoro każdy z Was ma różną rozdzielczość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi