Jump to content

Reset

MAUPISZON

Reset  

17 members have voted

1. 1. Czy chcecie reset (jak najszybciej)?

Recommended Posts

Podpinam się pod kolegą z góry, już tam koło 70lv widziałem ktoś ma, jak taka klasa która ma jeszcze jakiś piorun/fireball ma duży lvl to maskara... Ja sam gram klasą, mam 40lv, 210hp a mag 40lv mnie na fireballa składa na dobrą sprawę :D

jestem na NIE; zawsze było tak (rok temu) że jak średnia lvl przekraczała 70lvl to był reset natomiast 70lvl ma tylko demolition a reszta ma po 45lvl

Przemawia do mnie opcja że w ostatnie 2 tyg przed resetym było 2x exp

• Root

@SharMx1337 ten reset nie byłby z dnia na dzień, a gdybym ogłosił już datę resetu, to EXP byłby mocno zwiększony tylko po to, byście mogli sobie powbijać maksymalny lvl i sprawdzić dane klasy przed resetem

Najlepszym miesiącem na reset jest czerwiec, gdzie każdy już praktycznie ma wakacje. Ja bym poczekał do zakończenia roku szkolnego, większe "owoce" to przyniesie.

• Like 3
  • Confused 1

W dniu 9.05.2018 o 21:37, WOJTASIK napisał:

Najlepszym miesiącem na reset jest czerwiec, gdzie każdy już praktycznie ma wakacje. Ja bym poczekał do zakończenia roku szkolnego, większe "owoce" to przyniesie.

Hm? Wbije w "wakacje" nowy gracz z 1lvl a każdy będzie miał po 70lvl chyba że będzie opcja jak kiedyś ; nowy gracz na servie każdy gra -30lvl

9 godzin temu, SharMx1337 napisał:

Hm? Wbije w "wakacje" nowy gracz z 1lvl a każdy będzie miał po 70lvl chyba że będzie opcja jak kiedyś ; nowy gracz na servie każdy gra -30lvl

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Za nim napiszesz kolejny post, pomyśl 3 razy.

• Root
W dniu 13.05.2018 o 23:46, SharMx1337 napisał:

No tak, ale nawet jeśli, to czekanie w ten sposób jest głupotą, ponieważ można to rozbić na jeszcze inne sytuacje:

Reset 1 lipca, a 1 sierpnia wchodzi nowy gracz i co? To samo o czym piszesz xD

• Love 1

W dniu 14.05.2018 o 09:43, WOJTASIK napisał:

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Za nim napiszesz kolejny post, pomyśl 3 razy.

Może nie zrozumiałeś o co mi chodziło. A chodziło mi o to że w czerwcu przyjdzie dużo nowych osób bo zaraz wakacje, więc wbije se taki nowy gracz na serwa i każdy 70lvl a on 1lvl więc. Dla mnie NAJLEPSZY dniem na reset to pierwszy dzień wakacji a nie pierwszy czerwca.

Edited by SharMx1337
  • Confused 1

1 godzinę temu, SharMx1337 napisał:

Może nie zrozumiałeś o co mi chodziło. A chodziło mi o to że w czerwcu przyjdzie dużo nowych osób bo zaraz wakacje, więc wbije se taki nowy gracz na serwa i każdy 70lvl a on 1lvl więc. Dla mnie NAJLEPSZY dniem na reset to pierwszy dzień wakacji a nie pierwszy czerwca.

Ja nadal zostanę przy tym, byś przemyślał to co piszesz. W sumie najpierw, zanim zaczniesz pisać, przeczytaj jeszcze raz mój post wyżej z 50 razy. Przytoczę Ci go:

W dniu 9.05.2018 o 21:37, WOJTASIK napisał:

A nawet wytnę najważniejsze zdania.

Cytat

Najlepszym miesiącem na reset jest czerwiec

Cytat

Ja bym poczekał do zakończenia roku szkolnego

• Thanks 1
  • Confused 1

• 3 weeks later...
  • Root

jak najszybciej.

Kiedy chcecie reset?

+ Proszę sprawdzić nowy system ładowania, ponieważ poprzedni już nie działa. Jest to wersja BETA i może jeszcze ulec zmianie, a więc czekam na Wasze komentarze w innym temacie.

• Like 1

Może 09.06.18 czyli jutro sobota np 17:00

nowe ładowanie proste ale działa i przynajmniej nowi gracze nie będą się dziwili czemu defują pake na kosie

Edited by liseq
  • Like 1

• Root

Nie jestem w stanie zwiększyć tego. Mogę to przedłużyć, np: o dwa razy 😕

5 godzin temu, -_- napisał:

Nie jestem w stanie zwiększyć tego. Mogę to przedłużyć, np: o dwa razy 😕

No można ponieważ to trochę mało widoczne i zlewa się z czatem

• Root

Niekoniecznie zlewa się z czatem, ponieważ to zależy od Twojej rozdzielczości. U mnie jest mocno nad czatem. Ciężko jest dopasować HUD skoro każdy z Was ma różną rozdzielczość

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy