skljk 763 Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 (edytowane) Nick na TS3: Sklejek Godzina + data zdarzenia: 22:27 - 12:05:2018 Nick admina lub gracza na którego chcesz złożyć skargę: Kasia Opis sytuacji: Tydzień temu dostałem permbana na ts.cs-classic.pl więc zapytałem @-_- czy jest szansa unbana tydzień później dostałem unbana i nagle przed chwilą dostałem bana od @Kasia!za AB Dowody: @Kasia! nie mogłaś po prostu wbić do mnie na kanał i zapytać dlaczego nie mam bana. Hm to chyba lepsze wyjście niż banowanie tak od buta Edytowane 13 Maja 2018 przez Depresja na zawsze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Nie zostałam poinformowana, więc także mój błąd. Ale, jeśli tak było na serio to ja się nie zgadzam z tym unbanem. Dostałeś permbana za reklamę. Jeszcze nam Karol o tym przez ponad godzinę na ts tłumaczył, że mamy na takie sytuacje reagować. Także, z mojej strony to słuszne, bo ja nie wiedziałam. Żyłam z myślą, że masz bana. *Dodam, że twoje konto/"profil" miało tylko 3 połączenia, wiec mogłam to uznać jak najbardziej za AB. @Depresja na zawsze. Nie mam takie obowiązku. Więc, się nie spinaj. Odbanowany, zamykam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi