skljk 763 Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 (edited) Nick na TS3: Sklejek Godzina + data zdarzenia: 22:27 - 12:05:2018 Nick admina lub gracza na którego chcesz złożyć skargę: Kasia Opis sytuacji: Tydzień temu dostałem permbana na ts.cs-classic.pl więc zapytałem @-_- czy jest szansa unbana tydzień później dostałem unbana i nagle przed chwilą dostałem bana od @Kasia!za AB Dowody: @Kasia! nie mogłaś po prostu wbić do mnie na kanał i zapytać dlaczego nie mam bana. Hm to chyba lepsze wyjście niż banowanie tak od buta Edited May 13, 2018 by Depresja na zawsze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 Nie zostałam poinformowana, więc także mój błąd. Ale, jeśli tak było na serio to ja się nie zgadzam z tym unbanem. Dostałeś permbana za reklamę. Jeszcze nam Karol o tym przez ponad godzinę na ts tłumaczył, że mamy na takie sytuacje reagować. Także, z mojej strony to słuszne, bo ja nie wiedziałam. Żyłam z myślą, że masz bana. *Dodam, że twoje konto/"profil" miało tylko 3 połączenia, wiec mogłam to uznać jak najbardziej za AB. @Depresja na zawsze. Nie mam takie obowiązku. Więc, się nie spinaj. Odbanowany, zamykam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts