V0RDEN 1 572 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Typ Pracy: sygnaturaWymiary: jak na forumRender, Stock: tło jakieś ponure, pył, wojnaNapis/y: V0RDENTematyka: no jakaś wojna, jakis typek zbronią z widokiem na wojne, coś takiego jw.Kolorystka: ponuraInne: za każdą pracę +. Trzeba zrobic aktualizacje sygnaturki bo mocno przeterminowana :D. Jeżeli coś źle zrobiłem to wybaczcie, po przerwie czuje sie jak nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Może się spodoba:( nie krzycz jakby czo! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Dobra, można zamknąć Wybieram Wercii bo... bo zawsze jej wybieram prace głównie chodziło mi o jakość, przejrzystość taka jaka jest u Wercii. Optimus zobaczył w mojej głowie co chce ale jakość słaba jeszcze raz dzięki. Plusiki poleciały 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi