V0RDEN 1,578 Posted May 18, 2018 Share Posted May 18, 2018 Typ Pracy: sygnaturaWymiary: jak na forumRender, Stock: tło jakieś ponure, pył, wojnaNapis/y: V0RDENTematyka: no jakaś wojna, jakis typek zbronią z widokiem na wojne, coś takiego jw.Kolorystka: ponuraInne: za każdą pracę +. Trzeba zrobic aktualizacje sygnaturki bo mocno przeterminowana :D. Jeżeli coś źle zrobiłem to wybaczcie, po przerwie czuje sie jak nowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s t a r g i r l 3,949 Posted May 19, 2018 Share Posted May 19, 2018 Może się spodoba:( nie krzycz jakby czo! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OptimusPrim 402 Posted May 19, 2018 Share Posted May 19, 2018 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V0RDEN 1,578 Posted May 19, 2018 Author Share Posted May 19, 2018 Dobra, można zamknąć Wybieram Wercii bo... bo zawsze jej wybieram prace głównie chodziło mi o jakość, przejrzystość taka jaka jest u Wercii. Optimus zobaczył w mojej głowie co chce ale jakość słaba jeszcze raz dzięki. Plusiki poleciały 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
s t a r g i r l 3,949 Posted May 19, 2018 Share Posted May 19, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts