HanRayS 58 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Nick: HanRayS Powód rezygnacji: Powód to dzisiejsza sytuacja z odbanowaniem pewnego osobnika, który dostał bana za cheaty (gdzie wcześniej zostało to potwierdzone brakiem UB dla delikwenta). Byłem adminem na wielu sieciach czy to 1.6 lub go i takich "jajc" nigdy nie widziałem. Cos od siebie: No cóż, może wrócę do bycia adminem za jakiś czas. Jak na razie zostaje mi tylko obserwacja obecnej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Odkryłam, jednak proszę o porozumienie między wszystkimi oraz wytłumaczenie czemu tak jest. @Gokuś. Porozmawiaj z adminem, aby jednak nie odchodził przez coś takiego. @Peter. A ciebie, o powody czemu gracz został odbanowany, aby wytłumaczyć to @HanRayS Ale z tym zapraszam na pw. W tym temacie proszę tylko ostateczną decyzję. Opiekun o potwierdzeniu rezygnacji lub admin o odwołaniu rezygnacji. Mam nadzieję, że się dogadacie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Admin odwołuje rezygnację @HanRayS Proszę o potwierdzenie mi tutaj tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanRayS 58 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Na tą chwilę rezygnacja odwołana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi