HanRayS 58 Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Nick: HanRayS Powód rezygnacji: Powód to dzisiejsza sytuacja z odbanowaniem pewnego osobnika, który dostał bana za cheaty (gdzie wcześniej zostało to potwierdzone brakiem UB dla delikwenta). Byłem adminem na wielu sieciach czy to 1.6 lub go i takich "jajc" nigdy nie widziałem. Cos od siebie: No cóż, może wrócę do bycia adminem za jakiś czas. Jak na razie zostaje mi tylko obserwacja obecnej sytuacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Odkryłam, jednak proszę o porozumienie między wszystkimi oraz wytłumaczenie czemu tak jest. @Gokuś. Porozmawiaj z adminem, aby jednak nie odchodził przez coś takiego. @Peter. A ciebie, o powody czemu gracz został odbanowany, aby wytłumaczyć to @HanRayS Ale z tym zapraszam na pw. W tym temacie proszę tylko ostateczną decyzję. Opiekun o potwierdzeniu rezygnacji lub admin o odwołaniu rezygnacji. Mam nadzieję, że się dogadacie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gokuś 160 Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Admin odwołuje rezygnację @HanRayS Proszę o potwierdzenie mi tutaj tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanRayS 58 Posted June 7, 2018 Author Share Posted June 7, 2018 Na tą chwilę rezygnacja odwołana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts