xeon 0 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 nick: xeon Wiek: 16lat Kilka słów o Tobie: Jestem osobą która ma problemy i nie przeszłem jeszcze tak dokońca mutacji. Mam na imię Dominik. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Bo chce pomóc. Przeważnie jak admin wychodzi to jest zamieszanie. Każdy obraża, przeklina, i ciągle wychodzi z tt i wchodzi do ct. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: tak byłem adminem na kilku serwerach Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 8/10 Staż w grze: na tym serwerze miesiąc ale co chodzi o serwery deathrun 2lata z przerwą Link do Twojego GameTrackera: nick: xeon Wiek: 16lat Kilka słów o Tobie: Jestem osobą która ma problemy i nie przeszłem jeszcze tak dokońca mutacji. Mam na imię Dominik. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Bo chce pomóc. Przeważnie jak admin wychodzi to jest zamieszanie. Każdy obraża, przeklina, i ciągle wychodzi z tt i wchodzi do ct. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: tak byłem adminem na kilku serwerach Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 8/10 Staż w grze: na tym serwerze miesiąc ale co chodzi o serwery deathrun 2lata z przerwą Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/xeon/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): 2-4 godziny a w weekendy przeważnie od 10 lub 12 do MAX 21 Czy uiścisz składkę adminowską?: tak POZDRO!!!!!!!! JOŁ!! MAM NADZIEJĘ ŻE MNIE PRZYJMIECIE Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): 2-4 godziny a w weekendy przeważnie od 10 lub 12 do MAX 21 Czy uiścisz składkę adminowską?: tak POZDRO!!!!!!!! JOŁ!! MAM NADZIEJĘ ŻE MNIE PRZYJMIECIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 (edytowane) Cytując W przypadku, gdy kandydat będzie namawiał osoby trzecie do wypowiedzi pod podaniem, owe zostanie z góry odrzucone. Zareklamowałeś podanie na DRze. Edit: Wypowiedź we własnym podaniu. SS: Edytowane 15 Czerwca 2018 przez OptimusPrim 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeon 0 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Teraz, OptimusPrim napisał: Cytując W przypadku, gdy kandydat będzie namawiał osoby trzecie do wypowiedzi pod podaniem, owe zostanie z góry odrzucone. Zareklamowałeś podanie na DRze. SS: po pierwsze nie namawialem tylko napisalem ze zlożyłem podanie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 (edytowane) Wypowiedź we własnym podaniu jest równoznaczne z jego zamknięciem. Następnym razem opcja edytuj. Zapraszam za tydzień! @Shino a ja w ogóle nie zapraszam 😂 Edytowane 15 Czerwca 2018 przez Zyguś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi