GrzegorzxD 220 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) Pytanie: Witam Mam problem A mianowicie Jak wchodze na jb cs go oczywiscie to Pokazuje mi ze sie pobiera Parachute(spadochron), Potem mi sie robi czarny ekran i mi cs nie dziala i musze zresetowac zeby spowrotem dzialal. Dopiero od tygodnia mam takie cos Bo jak wczesniej wchodzilem to normlanie wsszystko dzialalo a to nie jest wina komputera bo gram turnieje inne serwery wchodze i tez dziala tylko na jb tak jest i na ffa tez tak jest. Screenshot: Probowalem ss robic ale za szybko sie to robi wlaczam serwer laduje sie wszystko i nagle pobieranie spadochronu i czarny ekran. Wie ktos moze o co chodzi? Edit# Tak też mam ten sam problem a 2 tygodnie temu jeszcze wchodziłem i wszystko było normalnie, próbowałem spójność plików też jeszcze zrobić ale nic to nie dało., @-_- Edit#2 Jednak działa ffa wszystkie serwery działają tylko jb nie. Mam zdjęcie jak na ffa mi się ładuje to tam się pobiera normalnie i działa ale na jb jest to samo i mi wywala dalej, parachute corbon czy porbon nie wiem ale na ffa działa bo wszedłem bez problemu. Edit: okej dzięki czekam. Edytowane 19 Czerwca 2018 przez GrzegorzxD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Na FFA CS:GO masz ten sam problem? @GrzegorzxD dziwne, ponieważ tam jest ten sam model parachute 😕 Wyczyszczę swojego cs i sprawdzę #EDIT @GrzegorzxD sprawdziłem i nie mam takiego problemu, a więc nie wiem co może go powodować 😕 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi