GrzegorzxD 220 Posted June 18, 2018 Share Posted June 18, 2018 (edited) Pytanie: Witam Mam problem A mianowicie Jak wchodze na jb cs go oczywiscie to Pokazuje mi ze sie pobiera Parachute(spadochron), Potem mi sie robi czarny ekran i mi cs nie dziala i musze zresetowac zeby spowrotem dzialal. Dopiero od tygodnia mam takie cos Bo jak wczesniej wchodzilem to normlanie wsszystko dzialalo a to nie jest wina komputera bo gram turnieje inne serwery wchodze i tez dziala tylko na jb tak jest i na ffa tez tak jest. Screenshot: Probowalem ss robic ale za szybko sie to robi wlaczam serwer laduje sie wszystko i nagle pobieranie spadochronu i czarny ekran. Wie ktos moze o co chodzi? Edit# Tak też mam ten sam problem a 2 tygodnie temu jeszcze wchodziłem i wszystko było normalnie, próbowałem spójność plików też jeszcze zrobić ale nic to nie dało., @-_- Edit#2 Jednak działa ffa wszystkie serwery działają tylko jb nie. Mam zdjęcie jak na ffa mi się ładuje to tam się pobiera normalnie i działa ale na jb jest to samo i mi wywala dalej, parachute corbon czy porbon nie wiem ale na ffa działa bo wszedłem bez problemu. Edit: okej dzięki czekam. Edited June 19, 2018 by GrzegorzxD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,942 Posted June 18, 2018 Root Share Posted June 18, 2018 Na FFA CS:GO masz ten sam problem? @GrzegorzxD dziwne, ponieważ tam jest ten sam model parachute 😕 Wyczyszczę swojego cs i sprawdzę #EDIT @GrzegorzxD sprawdziłem i nie mam takiego problemu, a więc nie wiem co może go powodować 😕 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts