SnuFFy 1 119 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Raper XXX Tentacion ( Jahseh Dwayne Onfroy) został postrzelony dzisiaj rano na Florydzie. Podobno kilku nieznanych jeszcze sprawców oddało kilka strzałów w jego stronę gdy wsiadał do samochodu, celując w głowę. Kilka dni wcześniej sam raper w relacji na żywo na platformie Instagram mówił o swojej tragicznej śmierci: "Jeśli stanie się najgorsze i w jakiś sposób umrę tragicznie, i nie zdążę spełnić swoich marzeń, to chcę wiedzieć, że dzieciaki, które otrzymywały moje przesłanie, będą w stanie zrobić coś dobrego ze swoim życiem i przekłuć moje nauki w coś pozytywnego. Jeśli nagle umrę, to chcę wiedzieć, że dzięki moim słowom przynajmniej 5 milionów dzieciaków będzie szczęśliwych - mówił." Kilka godzin później, też na Florydzie zginął inny czarnoskóry raper, czyżby miałoby to prowadzić do jakiejś większej afery? Tego dopiero możemy się dowiedzieć. Tak wyglądał, a jak ktoś nie kojarzy to niech przesłucha ten oto kawałek Edytowane 19 Czerwca 2018 przez SnuFFy 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hdy 24 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Nie słuchałem go ale szkoda. Przykre że większość raperów jest zamieszanych w narkotyki i giną przez to [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8 0 8 0 8 0 1 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Drugi zabity to Jimmy Wopo, może ktoś kojarzyć. W każdym bądź razie szkoda ludzi, lubiłem ich muzykę 😐 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 I bardzo dobrze, damski bokser powinien sczeznąć w piekle :) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 pozostało dalej tylko iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 2 godziny temu, Paweł. napisał: I bardzo dobrze, damski bokser powinien sczeznąć w piekle :) Kobieta powinna wiedzieć gdzie jej miejsce XDDD No cóż X kozak, jeden z moich ulubionych raperów, szkoda że sobie zginął ;x 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax1337 162 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 4 godziny temu, Paweł. napisał: I bardzo dobrze, damski bokser powinien sczeznąć w piekle Idąc twoim tokiem rozumowania, laska która zdradza swojego faceta który dawał jej wszytko czego chciała a gdy on popełnił błąd i poszedł do więzienia to ona skakała po innych facetach jak po trampolinie, to na co ona zasługuje? Bo moim zdaniem jeśli ona nie miała szacunku do niego i do siebie to nie widzę w tym nic strasznego że on nie miał szacunku do niej i dał jej to na co zasłużyła. Szacunek za szacunek Nie wiem czy to twój czarny humor czy na poważnie. Ale w takiej sytuacji moim zdaniem powinno się powstrzymać od takich wypowiedzi. Nikt nie jest święty, każdy ma coś za uszami i jestem pewien że ty również A co do samego artysty, jest mi smutno na myśl że taka osoba odeszła. Jego muzyka wiele razy pomogła mi w trudnych chwilach, i jestem przekonany że nie jestem jedynym przypadkiem. Fakt miał problemy z prawem nie był święty, jak każdy z nas nikt nie jest idealny, lecz X wiele razy pokazywał że mimo iż wiele razy popełnił błąd potrafi się zrehabilitować i zrobić coś dobrego. Idealnym przykładem są koncerty charytatywne czy sytuacje na koncertach czy w zwykłym życiu gdzie potrafił zejść ze sceny i pomagać fanowi. Sam fakt że tak młoda osoba przeżyła tak wiele, popełniała tak wiele błędów ale mimo to starała się pokazać że z każdej sytuacji jest wyjście i nie można się poddawać sprawia że jest mi po prostu smutno. I wracając jeszcze do twojej wypowiedzi @Paweł., pisząc swoją wypowiedz mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę z tego że wcale dzięki temu nie jesteś lepszy życząc komuś czegoś złego w piekle 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Oczywiście jest to straszne że takie rzeczy mają wogle miejsce i że tak wspaniały czarnoskóry raper zginął oczywiście mój ulubiony ponieważ lubie tego typu pioseneki myślę że te sprawy mogą być powiązane wiadomo narkotyki i sława robią swoje mam nadzieję że sytuacja się uspokoi ponieważ nie chcę widzieć kolejnych ofiar moich ulubionych raperów takich jak np. 6IX9INE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 10 godzin temu, Paweł. napisał: I bardzo dobrze, damski bokser powinien sczeznąć w piekle To nie zostało potwierdzone, poza tym Xanax bardzo dobrze wyjaśnił Twoją wypowiedź. A co do tematu to XXX wypowiadał się na temat śmierci tak jakby wiedział, że coś niedługo się stanie. Albo po prostu wiedział że jest kontrowersyjny i że wielu ludziom się to nie podoba. Bardzo szkoda chłopaka bo mówił prawdę i pomagał w wielu momentach :/ Ale no cóż, taki los bycia raperem w USA. Gangi, narkotyki czy chociaż problemy z policją robią swoje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 sorki ale to nie raper rap nie żyje i nawet nie dyskutować szkoda tylko młodego chłopaka 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio 147 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Ehh kolejny raper do kolekcji tak czy tak szkoda go że tak wcześnie umarł. Ale w końcu to jest USA (przestępcy, gangi i te sprawy) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi