Zielony1994 7 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 1. Nick: Zielony 2. Imię: Adam 3. Wiek: 24 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://www.gameme.com/ranking/player/csgo/1:115502093 8. Parę słów o sobie **: Umiem dogadywać się z ludźmi 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ podoba mi sie ten serwer i gram często 10. Steam_ID: STEAM_0:1:115502093 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: w tygodniu do 4 godzin ponieważ pracuje ale w wekendy moge dłużej 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w dni robocze popoludniami lub wieczorem, a w weekendy od rana 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: weteran 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak posiadalem na tym diablomodzie admina dawno temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Czekam na komentarze, szczególnie interesują mnie wypowiedzi adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Ostatnio kłóciłeś się z demolitionem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Chyba obowiązek przerwania milczenia spadnie na mnie ^^. Muszę powiedzieć, że to podanie trochę słabo wygląda. Jakby napisane w 2-3 minuty ... wolałbym żebyś bardziej się przyłożył do napisania tego podania, bo ono świadczy również o tobie. Ale tak czy siak wymagania są spełnione. Zielony jest trochę specyficznym człowiekiem, ale nie łamie regulaminu oraz dużo gra. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liseq 23 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Mimo małych spinek z innymi graczami, to dzięki twoim spędzonym czasie na serwerze i doświadczeniu jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmurfyZielonegoSHERO 0 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Dobry gracz aktywny przyjazny da się pogadać nadaje się na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Okres próbny, pisz PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi