RomantykNLO 140 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Twój nick: RomantykNLO Nick oskarżonego: Pewniak SID oskarżonego (komenda status): Admin Godzina i data przewinienia: 17:45 01.07.2018 Opis sytuacji: Otóż był @OptimusPrim w tt, który dostał laga i go wyrzuciło i mnie w tej samej rundzie przeniosło do tt jak akurat spadłem(a byłem w ct) i dostałem bana za wyjście poza strefę TT. A jak wiadomo to nie moja wina W sumie to zwisa mi te 30min ale admin mógłby trochę bardziej ogarniać sytuację. Dowody (demo, SS, świadkowie): HLTV chociaż nie wiem czy wam działa obecnie. Poza tym świadkowie Optimus, Beast I Maro. Nie wiem czy mają konta na forum Ale Optimus na pewno Uwagi (opcjonalne): Nie ma xd Średnio mam czas na rozpisywanie, ale jak wrócę do domu to ogarnę może. A jak nie to odrzucicie i tyle Playing demo from XYZ.dem. Coudn't open demo file xyz.dem. Viewdemo: couldn't load demo XYZ.dem. Hmm Edytowane 1 Lipca 2018 przez RomantykNLO 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Rozpisz demko bo włączyłem wcześniej Hltv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Skarga słuszna Pewniak po prostu nie ogarnął i myślał, że od początku byłeś w tt. Przyjęte, dzięki Admin został powiadomiony, pouczony i ostrzeżony @RomantykNLO wyjasnialem sprawe i bana nalozyl Miszcz a nie Pewniak. Wreszcie mam dostep do amxbans wiec sprawdzilem to i faktycznie. Tak czy siak skarga przyjeta a ja sobie to z nim wyjasnie. Niedopatrzenie, swiadka przy okazji przesluchalem i wszystko sie zgadza. Edytowane 1 Lipca 2018 przez VORDEN 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi