RomantykNLO 140 Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 (edited) Twój nick: RomantykNLO Nick oskarżonego: Pewniak SID oskarżonego (komenda status): Admin Godzina i data przewinienia: 17:45 01.07.2018 Opis sytuacji: Otóż był @OptimusPrim w tt, który dostał laga i go wyrzuciło i mnie w tej samej rundzie przeniosło do tt jak akurat spadłem(a byłem w ct) i dostałem bana za wyjście poza strefę TT. A jak wiadomo to nie moja wina W sumie to zwisa mi te 30min ale admin mógłby trochę bardziej ogarniać sytuację. Dowody (demo, SS, świadkowie): HLTV chociaż nie wiem czy wam działa obecnie. Poza tym świadkowie Optimus, Beast I Maro. Nie wiem czy mają konta na forum Ale Optimus na pewno Uwagi (opcjonalne): Nie ma xd Średnio mam czas na rozpisywanie, ale jak wrócę do domu to ogarnę może. A jak nie to odrzucicie i tyle Playing demo from XYZ.dem. Coudn't open demo file xyz.dem. Viewdemo: couldn't load demo XYZ.dem. Hmm Edited July 1, 2018 by RomantykNLO 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anunnaki 2,412 Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Rozpisz demko bo włączyłem wcześniej Hltv Link to comment Share on other sites More sharing options...
V0RDEN 1,578 Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 (edited) Skarga słuszna Pewniak po prostu nie ogarnął i myślał, że od początku byłeś w tt. Przyjęte, dzięki Admin został powiadomiony, pouczony i ostrzeżony @RomantykNLO wyjasnialem sprawe i bana nalozyl Miszcz a nie Pewniak. Wreszcie mam dostep do amxbans wiec sprawdzilem to i faktycznie. Tak czy siak skarga przyjeta a ja sobie to z nim wyjasnie. Niedopatrzenie, swiadka przy okazji przesluchalem i wszystko sie zgadza. Edited July 1, 2018 by VORDEN 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V0RDEN 1,578 Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts