RomantykNLO 140 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 (edytowane) Twój nick:RomantykNLO Wiek:16 Kilka słów o Tobie:Jestem Dawid, dla przyjaciół Dave xd. Mieszkam w Olsztynie, trenuję siatkę. W wolnym czasie gram w csa i robię różne rzeczy ze znajomymi, teraz są wakacje więc mam go duużo. Po wakacjach idę do 2 LO, jestem na profilu mat-geo-wos. Po LO mam zamiar iść na politologię(O ile zdam w ogóle 2 klasę LO xd). Poza tym od niedawna chodzę na siłownie, chociaż rzeźba od bicia się ze starszym bratem już jest :D. Dodam jeszcze że gram na tym serwerze od 2014. Nie chwaląc się oczywiście. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Tak jak napisałem wyżej w wolnym czasie gram w csa, a nie zawsze admini są na serwerze. Nawet dzisiaj miałem już sytuacje, w której gracz powinien dostać bana. Ale admina nie było. Myślę, że jeden więcej nie zaszkodzi. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: Jasne, nawet tutaj na tej sieci. Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): Hoho, kiedyś mogłem napisać że 8/10 ale teraz to 5, max 7 ale to takie naciągane. Ale wystarczyłoby mi przypomnieć parę komend i od razu bym je sobie przypomniał. Staż w grze: Nie wiem już sam. Jak ktoś znajdzie moje stare podania to tam może zobaczyć. Ale na pewno dłuuugo Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/RomantykNLO/193.33.176.143:27015/ Myślę że GT na +-. Dzisiaj się jeszcze nie zaliczyło, ale grałem 1.5godz xd Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): Od 1 do 3 godz. Czy uiścisz składkę adminowską?: Tak Jest tu ktoś? Edytowane 11 Lipca 2018 przez RomantykNLO 3 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThC WariaT ^^ 33 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Widze ze jestes aktywnym graczem dobry masz kontakt z graczami. Wiek jest spoko Jestem Tak Pozdro dla brema ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arow 198 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Na tak , znam romantyka długi czas (stary znajomy) jest bardzo ogarnięty, wiek jest ok. Można mu zaufać itp. Gt +/- Pozdrawiam Shadow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Na nie -Ogólnie to tak pląta się po serwie -No i botek z niego A tak serio to na TAK +AMX się poduczy chłopak +GT szału nie ma dupy nie urywa ale w wakacje każdy się przyda +Staż +Chopok wie co robi Poffodzonka BotQ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Dobra myślę, że nie ma co dłużej czekać choć miło by było gdyby więcej graczy i adminów się wypowiedziało historia GT nie jest bardzo długa ale wystarczająca. GT jest dobre, na serwerze nie ma póki co z Tobą problemów i niech tak pozostanie przyjmuję Cię na okres próbny 2 tygodnie, standardowo pw ps. 2000 wpis, masz szczęście Edytowane 11 Lipca 2018 przez VORDEN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi