zampol10092 0 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 1. Nick: fluffy2. Imię:kacper 3. Wiek:154. Znajomość komend admina (0-10): 7-105. Sprawny i działający mikrofon: tak 6. Parę słów o sobie: jestem kacper mam 15 lat duzo czasu spedzam na komputerze7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: jak juz napisalem duzo czasu spedzam na komputerze na serwerze mam juz przegrane 45h w ciagu 5 dni 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 45h przegrane w ciagu 5 dni mowi samo za siebie, w skrocie mam duzo czasu 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze oraz weekendy godziny 13:00 a koncze z przerwami do 1:0010. Staż w Counter-Strike Global Offensive: mialem 3 konta na pierwszym koncie przegrane ok 1000 h na innych ponad 200h11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): niestety nie ale mysle ze sie nadam pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 (edytowane) Dobra, zacznijmy od tego że podanie nie jest w szybkiej rekrutacji, ale może to lepiej bo wyraze swoją opinie. Zastanawiam się skąd znajomość komend admina na 7 skoro nawet admina nie miałeś nigdy Dostałeś już 5 banów w tym 1 za współprace Bardzo często muszę Cię upominać żebyś wykonywał cele Nie przestrzegasz regulaminu a chcesz pilnować porządku na serwerze. Nie widzę w tym żadnego sensu + Sytuacja z dzisiaj, upomniałem Oskaruśia żeby się nie darł, po czym ty zacząłeś robić sobie jaja i gadałeś "szeptem" 20 minut temu, zampol10092 napisał: przesterzeganie calego regulaminu a nie przestrzeganie tylko jednej zasady to dwie inne rzeczy Jakiej jednej zasady? Przecież złamałeś 3 zasady: Cele mapy, szparowanie i współpraca Wypowiedz pod własnym podaniem Edytowane 10 Lipca 2018 przez Zimny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zampol10092 0 Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 (edytowane) to tak bany dostawalem za cele oraz za wspolprace to sie zgadza ale niektore bany za cele byly takie ze mowilem ze ide na 2 sekuny zeby mnie nie banowac ale jednak dostawalem tego bana za cele wiekszosc banow jest od kvaska jeden na 30 min za cele ale w regulaminie jest napisane ze max 20 min jesli chodzi o komendy jestem w stanie sie ich nauczyc w chwile przesterzeganie calego regulaminu a nie przestrzeganie tylko jednej zasady to dwie inne rzeczy Edytowane 10 Lipca 2018 przez zampol10092 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 10 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi