WOJTASIK 82 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Witam, dodatkowym opiekunem serwera zostaje @liseq. Jest to spodowane tym, że mam teraz bardzo mało czasu, co chyba widać po mojej aktywności. Dlaczego liseq? Uważam, że jest on najodpowiedniejszą osobą na ten moment na to stanowisko. Mam nadzieję, że każdy się cieszy Myślę, że będzie nam się dobrze współpracowało. Gratulacje! 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liseq 23 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Dam z siebie wszystko, pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) Trochę się tego spodziewałem :). Również uważam, że liseq świetnie nadaje się na to stanowisko i da sobie radę. Gratuluję i życzę powodzenia :p. Edytowane 12 Lipca 2018 przez WOJTASIK Taki trochę wróżbita maciej z ciebie cwaniak :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi