Makusiek 18 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Chciałbym zgłosić ze głosowanie dla wszystkich na ESC/Głosowania nie dziala prosił bym o usuniecie tego lub naprawieniem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebb 16 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Podpisuję się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotPapaBear 2 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Podpisuję się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Też sie zgodzę, ludzi spamują tym na serwerze, mino że to nie działa i przez to denerwuje graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Vote od Valve zostanie usunięte, choć uważam, że przy tylu mapach nie powinno być głosowania i powinniśmy zrobi mapcykl, który leci, by nie grano tych samych map 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makusiek 18 Opublikowano 19 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 @-_- zgadam sie z mapcykl bo jak jest głosowanie i zostanie wybrana ta sama mapa to niektórym osoba nie dziala admin lub maja menu vipa na pistoletach i z kałachem albo awp wylatuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Ok, proszę teraz poinformować jak mają się sprawy z serwerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Byłem to sprawdzić. Głosowanie te od Valve na ESC dalej można robić. Poprosiłem jedną osobe czy by zrobiła, na overpassie zrobił głosowanie na Cache, wszyscy (6 osób) dało TAK i mapa zmieniła się ale na Inferno, czyli chyba zgodnie z map cyklem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Tak, był błąd, bo zapomniałem o pluginie z CFG. Sprawdź proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Jest git, żadne głosowanie nie działa. Zobaczymy jak bedzie z aktywnoscią z tym map cyklem, oby przy zmianie map na te "mniej popularne" serwer nie pustoszał, cóż, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Trzeba stworzyć taki cykl by podobał się graczom, a więc będziemy wymieniać mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makusiek 18 Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Ja bym dodal takie jeszcze mniej znane mapy takie jak season i canals na próbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Moim skromnym zdaniem dodanie tych "mniej znanych map" doprowadzi do opustoszenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeyJey89 56 Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Dodanie nowych mało znanych map raczej nic nie zmieni, a już zauważyłem że jest mniej ludzi po zablokowaniu głosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Dobrze a więc jakie mapy widzicie? Dla mnie najpopularniejszymi są cache, inferno, mirage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 @-_- Też tak myślę, że te 3 są najchętniej grane. Najmniej jest na overpassie obecnie. Sam bym zobaczył traina bo fajnie mi sie go grało, ale przy map cyklu, to ludzie bedą wychodzic i potem wbijać na kolejną mape. Chyba, że by przywrócić RTV może albo nawet te stare głosowania, te pomarańczowe po lewej stronie ekranu pod koniec meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makusiek 18 Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 @-_- myślę że do tych 3 możemy dodać traine i dusta2 sa bardziej grywalne niż overpass. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 RTV bez vote map nie ma najmniejszego sensu, bo jak? xD Mapcykl zaktualizowany. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi