Gokuś 160 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie! Konkurs w tej edycji będzie dość inny ponieważ będzie się różnił i to bardzo od innych od razu mówię że nie wymyśliłem tego tylko skopiowałem pomysł od @Donozor którego serdecznie pozdrawiam i zmieniłem go na zasady bardziej [COD MOD] ponieważ jak wiadomo u nas łatwiej zdobyć Killa poprzez umiejętności klas i perków więc zmieniłem to na +85Kills, polega na on na tym że osoba która zdobędzie powyżej 85 Killi dostanie VIP,SP I P na miesiąc. Przykładowy wzór do wypełnienia by otrzymać nagrodę: Nick: Steam ID/GameMe: Screenshot: WAŻNE !!! *Informacje o nagrodach konkursu będą ogłoszone tydzień przed końcem edycji. 1. Zakazuję się oszukiwania podczas konkursu, każda próba oszustwa będzie kończyć się dyskwalifikacją 2.Jeżeli dojdzie do incydentu gdzie gracz się podstawia drugiemu dla Killi proszę zgłaszać to z dowodami do @Gokuś i @Blix 3. Każda osoba która wygra ma prawo do dobrowolnej rezygnacji z nagrody 4.Wygrywa każda osoba która zrobi daną ilość Killi. Napis wykonała @Wercia. Edytowane 24 Lipca 2018 przez Gokuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panda here 22 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Opiekun kazał mi wstawić ss'a, ponieważ zrobiłem najwięcej fragów w ciągu mapy a nikt nie zrobił więcej przez całą edycje :p STEAM_1:0:37027210 Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez panda here Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Jeżeli ktoś się nie zgadza może się wypowiedzieć i napisać kilka słów dlaczego nie powinien dostać tych nagoród. A ty @panda here masz 24h na wysłanie mi steamid i jutro ustalę ostateczny werdykt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Ja bym poczekał jeszcze jedną edycję, jeżeli nikt go nie przebije to niech dostanie nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek0426 5 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) dobra, skoro jeszcze czekamy to się dobiję @Gokuś @-_- Nick: MeinFuhrerChris Screen: jak niżej SteamID: STEAM_1:1:222740304 Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez krzysiek0426 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Hmm...No skoro wygrałes XD Gratulacje a temat zamykam zycze wiecej takich mapek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi