Klepunio 12 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 1. Nick:Klepunio 2. Imię:Michał 3. Wiek:17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 (w pare dni przypomnę sobie wszystkie potrzebne komendy) 5. Sprawny i działający mikrofon**:TAK 6. Składka (tak/nie):TAK 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/498001 8. Parę słów o sobie **:Jestem Michał, bardzo lubię sport i e-sport, interesuję się motoryzacją. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**Ponieważ jestem aktywnym graczem i niejednokrotnie na serwerze nie było admina, kiedy był potrzebny 10. Steam_ID: STEAM_1:1:122608174 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-8h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze 10:00-02:00, weekendy 10:00-02:00, w roku szkolnym będzie to wyglądać inaczej. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:4166h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków) Tak, posiadałem admina na 2 różnych serwerowniach. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myami 9 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Michale, jesteś jednym z bardziej rozpoznawalnych graczy na serwerze, nie przypominam sobie żadnej spiny z twoim udziałem, więc ode mnie masz TAK 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamlos 5 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Oj Michałek co tu dużo mówić nadajesz jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 A ja jestem na nie. Jak na swoj wiek jestes strasznie nieogarniety. Szczegolnie jak nie ma admina czesto naduzywasz mikrofon. Jestes niemily w stosunku do innych graczy (czasami) Potwierdza to sytuacja nawet ze mna. Ostatnio zle dzialal mi mikrofon i zaczales mnie przedrzeźniać i się smiać. Jak dorosniesz to wróć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastek 1 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Klepunek czyli w skrócie brak życia (10:00-2:00) . W csa nie ma zbytnio podjazdu ale na admina może się nada. Muuka dostał admina a to jest podobny poziom więc czemu nie 😄 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamlos 5 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 (edytowane) Jestem na TAK ponieważ jest często na serwie oraz jego staż na serwerowni mówi sam za siebie. PS: KASIU jak by co podałem argumenty proszę nie ukrywać więcej moich postów . Pozdrawiam cieplutko Edytowane 28 Lipca 2018 przez Kamlos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 (edytowane) Zna regulamin i nie wyzywa innych graczy, a to chyba najważniejsze Więc ja na TAK Edytowane 29 Lipca 2018 przez RyKoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Większość osób jest za tym żeby dać ci admina ja też widzę że nie jesteś problematyczny, dużo czasu siedzisz na serwerze co prawda zdarzy ci się przeklinać bądź krzyknąć na kogoś dam ci szanse na razie cię przyjmę na okres próbny żeby zobaczyć czy się spisujesz, regulamin także znasz. Zgłoś się do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi