Zimny. 415 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Z racji tego, że poprzedni temat jest już przestarzały postanowiłem zrobić nowy. Potrzebuje osób które przegrają kilka godzin dziennie na serwerze. Wzór: 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość sourcemod (0-10): 5. Sprawny i działający mikrofon: 6. Parę słów o sobie **: 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): 12. Link do swojego GameMe: 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klejuu 29 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 1. Nick: тнє вσѕѕ 2. Imię: Tomek 3. Wiek: 15 4. Znajomość sourcemod (0-10): 7/8 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Tomek na tym serwerze miałem admina ale zrezygnowałem z niechęci do grania . Czasami można wyprowadzić mnie z równowagi ale staram się zachować spokój. Interesuję się informatyką , chodzę do 3 klasy Gimnazjum (ostatni rocznik hehe) , i to chyba tyle. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Bo widzę że serwer nie dawno wrócił a adminów potrzeba więc wyrażam swoją chęć pomocy. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: To zależy w tygodniu od 1/3H a w weekendy to 1/5h 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Tydzień 1/3h , Weekend 1/5h 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Prawie 1,500h a na DR mam jakieś 430/450h przegrane coś takiego 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak jak wspominałem wcześniej na DR miałem już admina bodajże 2/3 miesiące 12. Link do swojego GameMe:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/692628 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 6 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 14 minut temu, The Boss napisał: 1. Nick: тнє вσѕѕ 2. Imię: Tomek 3. Wiek: 15 4. Znajomość sourcemod (0-10): 7/8 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Tomek na tym serwerze miałem admina ale zrezygnowałem z niechęci do grania . Czasami można wyprowadzić mnie z równowagi ale staram się zachować spokój. Interesuję się informatyką , chodzę do 3 klasy Gimnazjum (ostatni rocznik hehe) , i to chyba tyle. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Bo widzę że serwer nie dawno wrócił a adminów potrzeba więc wyrażam swoją chęć pomocy. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: To zależy w tygodniu od 1/3H a w weekendy to 1/5h 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Tydzień 1/3h , Weekend 1/5h 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Prawie 1,500h a na DR mam jakieś 430/450h przegrane coś takiego 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak jak wspominałem wcześniej na DR miałem już admina bodajże 2/3 miesiące 12. Link do swojego GameMe:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/692628 Przyjmuje. Flagi zaraz dodam, zgłoś się po range na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stew 31 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 1. Nick: ☝|♡ραтяуккк♡| ☝ 2. Imię:Patryk 3. Wiek:15.5 4. Znajomość sourcemod (0-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Parę słów o sobie **:Mam na imię Patryk pochodzę z małego miasta Radomsko interesuję się piłką nożną 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:chciałbym pomóc w rozwoju serwera 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2/3 h 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):weekendy i troche w tygodniu 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive:na 3 kontach 9000h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 12. Link do swojego GameMe:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/830505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 6 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 10 minut temu, 22891_1489016373 napisał: 1. Nick: ☝|♡ραтяуккк♡| ☝ 2. Imię:Patryk 3. Wiek:15.5 4. Znajomość sourcemod (0-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Parę słów o sobie **:Mam na imię Patryk pochodzę z małego miasta Radomsko interesuję się piłką nożną 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:chciałbym pomóc w rozwoju serwera 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2/3 h 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):weekendy i troche w tygodniu 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive:na 3 kontach 9000h 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 12. Link do swojego GameMe:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/830505 Przyjmuję. Zgłoś sie po range na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 1. Nick: |Mort| 2. Imię: Przemysław 3. Wiek: 16(prawie 17) 4. Znajomość sourcemod (0-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: chyba tak xD 6. Parę słów o sobie **: Mam na imie Przemus, lubie grac w pilke reczna i siatkowke, w zimie jezdzic na nartach. Bawic sie i wychodzic z przyjaciolmi. Jestem w 1 technikum na informatyku. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ iż chce pomoc w rozwoju serwera 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: godzinke dziennie jestem pewien ale to zależy od dnia bo w niektóre dni nawet po 2 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 16-18 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2,5k godzin 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak, tutaj na sieci nawet ;))) 12. Link do swojego GameMe: nie mam linku do gameme wiec podam sid: STEAM_1:0:245746512 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 6 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 (edytowane) W dniu 6.10.2018 o 16:53, |Mort| napisał: 1. Nick: |Mort| 2. Imię: Przemysław 3. Wiek: 16(prawie 17) 4. Znajomość sourcemod (0-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: chyba tak xD 6. Parę słów o sobie **: Mam na imie Przemus, lubie grac w pilke reczna i siatkowke, w zimie jezdzic na nartach. Bawic sie i wychodzic z przyjaciolmi. Jestem w 1 technikum na informatyku. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ iż chce pomoc w rozwoju serwera 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: godzinke dziennie jestem pewien ale to zależy od dnia bo w niektóre dni nawet po 2 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 16-18 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2,5k godzin 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak, tutaj na sieci nawet ;))) 12. Link do swojego GameMe: nie mam linku do gameme wiec podam sid: STEAM_1:0:245746512 Przyjmuję. Zgłoś się po range na forum @Kasia! Admin otrzyma odemnie jeszcze upomnienie, aby to odrobił. Dzięki za informacje Edytowane 8 Października 2018 przez Zimny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 W dniu 6.10.2018 o 16:10, Zimny. napisał: Przyjmuję. Zgłoś sie po range na forum Użytkownik @22891_1489016373 ma 2 warny. Niestety, ale nie może składać podań. Daję mu czas na odrobienie lub zaczęcie załatwiania zdjęcia warnów do jutra. Inaczej rangę admina usuwam z sb. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi