kazemati 0 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) brak ladowania na nozu i to dosc czesto wystepuje czasami wyjscie i wejscie na nowo do gry pomaga ale teraz wogole mie laduje Edytowane 20 Października 2018 przez kazemati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) Od siebie dodam że ten bug dotyczy wszystkich klas z ładowaniem nie tylko nithlataka przeważnie zmiana mapy dopiero pomaga rozwiązać problem. W ciągu ~200h gry wyskoczył mi ten bug około 5 razy (w tym raz wczoraj może to się nasiliło nie wiem). Edytowane 21 Października 2018 przez Donozor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Gram tu od poczatku właczenia serwera i jeszcze ani razu nie mialem takiego buga na zadnej klase XD (lowca imp barba) Takze no nie wiem jaki wy macie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal095 10 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Wystarczy wejsc na Nektromante i uzyc jego skilla a nastepnie przejsc na swoja klase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 21 Października 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 @Michal095 chodzi Ci oto, że po tym zabiegu bug znika czy że to powoduje bug z ładowaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal095 10 Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 @-_- znika i da sie normalnie ładować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 23 Października 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Będę zwracał na to uwagę, a temat zostawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi