Kasia! 3 386 Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Widzisz osobę która w październiku wyróżniała się na tle forum? np. dużo pisała, pomagała, zgłaszała problemy oraz ogólnie dużo się udziela i chciałbyś ją/jego wyróżnić mianem użytkownika miesiąca? To idealny czas aby się zrewanżować i podziękować! W komentarzu wpisz nick jednej osoby która twoim zdaniem powinna wygrać oraz uzasadnij swój wybór. Zapraszamy do zabawy! Wzór: Nick: Powód: _ Zasady: W celu zapobiegnięcia spamu ~ Jeżeli nick kandydata został podany przez innego użytkownika wcześniej, dajemy pod tym postem reakcję. Aby wziąć udział w zabawie musisz posiadać 5 postów na Forum W zabawie nie biorą udziału: -_- Kasia! Shino Treść posta dosłownie "skopiowany" od Besi523 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Jak dla mnie powinien zostać nim @RyKoS. Od momentu zostania opiekunem wziął się do roboty. Pomógł wielu osobom, wydaje mi się, że wie co robi i jak na razie robi to dobrze. Jak dla mnie idealny kandydat 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schab 166 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Nick: @OptimusPrim Powód: Moim zdaniem jeden z najlepszych kandydatów. Optimus na prezydenta! Aktywny w dziale DR, organizuje wiele ciekawych akcji np. konkurs Halloween i dba o dobra atmosfere na serwerze Edytowane 2 Listopada 2018 przez schab 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Nowym Użytkownikiem Miesiąca zostaje: @OptimusPrim 2 godziny temu, schab napisał: Nick: @OptimusPrim Powód: Moim zdaniem jeden z najlepszych kandydatów. Optimus na prezydenta! Aktywny w dziale DR, organizuje wiele ciekawych akcji np. konkurs Halloween i dba o dobra atmosfere na serwerze Gratulacje! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Chcę zwrócić uwagę na zachowanie niektórych osób. To, że wasz znajomy nie został użytkownikiem miesiąca nie oznacza, że możecie "wyśmiewać i opluwać" wypowiedzi wam nie pasujące. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi